Bethesda Game Studios разкриха още подробности относно Fallout 76 по време на QuakeCon
PC

Bethesda Game Studios разкриха още подробности относно Fallout 76 по време на QuakeCon

Ето какво споделиха създателите на играта

Не отдавна беше пуснат официалният трейлър на Fallout 76. Ако сте го пропуснали го видите, ето го и него. На събитието QuakeCon създателите на играта отговориха на въпросите от публиката и разкриха интересни подробности около новото продължение. 
Участниците от страна на Bethesda бяха Крис Майер, Джеф Гардинър и Тод Хауърд.

Разговорът започна с въпроса какво е Fallout 76, а отговорът, (както вече бяхме разбрали на Е3) беше, че играта ще е мултиплеър, open world survival RPG във вселената на Fallout. Всеки от героите, които виждаме ще бъде друг човек, играещ играта, което ще създаде безброй възможности за изход от ситуациите и неочаквани обрати, споделиха създателите. През октомври играта ще е в своята BETA версия, а официалният рилийз е на 14 ноември.

Отново ще има куестове, запазени са доста от спецификите на предишните версии. Около 80% е играта, която винаги сме играли и обичали и 20% е нещо напълно ново. Освен това, когато умрем няма да губим екипировката си, казаха още от Bethesda.
Действието ще се развива в Бункер 76 (Vault 76), за който сме чували от предишните игри в поредицата(Fallout3 и Fallout4).

Ако сте пропуснали останалите подробности, относно играта, или ако случайно сте проспали E3 тази говина, сега е моментът да наваксате пропуснатата информация ето тук.. 
Но да се върнем на QuakeCon
Fallout76 ще разчита т. нар SPECIAL, като се добавя базирана на карти система, за персонализиране на героите. С качването на левъли, играчите ще могат да добавят точки към техните характеристики. Броят точки добавени към всяка способност ще определя колко карти ще може да се използват.

Хората, които просто влизат в играта с единствената цел да стрелят по други хора, ще бъдат наказвани, като ще бъде обявявана "награда за главите им".

Ще има нови опции за персонализиране, като външният вид ще може да се променя постоянно по време на играта. 

Цялото видео от панела можете да видите тук.

Изт. https://www.polygon.com/

Видео: Youtube

Няма коментари

Напиши коментар