Blizzard пускат старите World of Warcraft expansions безплатно
PC

Blizzard пускат старите World of Warcraft expansions безплатно

Това означава, че няма да има нужда да закупувате всички версии на играта до тук, за да играете. Просто платете месечната си такса.

Blizzard промениха начина, по който таксуват играчите, които играят World of Warcraft.

Вече няма да има нужда да закупувате всички версии на играта, за да може да играете, а единственото, което трябва да направите е да си платите месечната такса. Това се отнася за всички версии, освен Battle for Azeroth.

Преди време потребителите бяха длъжни да си закупят Battle Chest, за да могат да играят играта, но на новата им страница, нещата са съвсем различни вече. Всичко което трябва да направите е да си платите месечна такса и директно се пускате в екшъна.

"Получете достъп до всички World of Warcraft expansions до Legion, само с платена месечна такса - не плащате нищо допълнително. Започнете своето пътешествие днес и играйте до level 110, през шест explansions приключения!"

С други думи, вие ще трябва да си заплатите за идващия Battle of Azeroth expansion, ако искате да я играете. Ако не искате, обаче, играйте всички други без проблем.

В миналото Blizzard правеха всички минали expansions безплатни, след излизането на най-новия, така че това няма да бъде проблем за играчите, които играят от доста време. Но, ако сега навлизате в света на MMO играта, то знайте, че никога не е било по-евтино от сега.

Относно Battle of Azeroth, който стартира на 14-ти август, pre-patch е вече пуснат, а повече информация може да намерите ТУК.

 

Източник: PCGamer

  • Windrunner
    Windrunner
    Ух, хем ми е малко тъпо, че сега всички са безплатни, ама някак не съжалявам, че съм си ги купила преди това. Ще се радвам сега да има много нови играчи, които също да видят магията на WoW ^_^
показване на 1 от 1 Коментар