BlizzCon 2018: Destiny 2
PC

BlizzCon 2018: Destiny 2

Какво разбрахме за играта на откриващата церемония и с какво ще ни зарадват от Blizzard

BlizzCon 2018 започна с вълнуваща откриваща церемония, както всяка година. Първи на сцената излезе съоснователят на Blizzard Майкъл Морхайм. Той поздрави всички зрители в залата и онлайн, и каза какво е за него BlizzCon - да бъдеш сред приятели, и да бъдеш вкъщи.
Ние не спряхме да повтаряме, че събитието е празник, а явно и от Blizzard се чувстват по същия начин. Изненадите и "подаръците" заваляха още в началните минути на събитието, а ето я и първата.

Destiny 2 ще бъде безплатна до 18 ноември.

Какво значи това? Означава, че ако "клеймнете" играта до тази дата, тя си остава ваша напълно безплатно след това.

Всички, които използват платформата за игри на Blizzard  Battle.net, в това число вече регистрирани и нови потребители, ще могат да си вземат играта. Ако сте нов потребител, който се е регистрирал след 2.11.2018г., ще трябва да минете през бърза допълнителна процедура, а именно Blizzard SMS Protect.

Подарете си играта тук

PC версията на играта можете да играете на Windows 7, Windows 8 и Windows 10.  Минималните системни изисквания са:

  • Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560 или AMD FX-4350,
  • GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB, или Radeon HD 7850
  • 6GB памет
  • 68GB дисково пространство
  • Интернет връзка

Ако вече сте си купили Destiny 2 от Bungie са се погрижили и за вас. През декември, играчите ще получат специална емблема по случай това, че PC версията празнува първия си рожден ден.

Като допълнение, играчите ще имат възможността да изпробват новия мод - Gambit, който беше представен в тазгодишния експанжън Destiny 2: Forsaken. Ще можете да изпробвате този режим на игра от 9 до 11 ноември.

Ако искате да се възползвате от безплатната игра, но имате някакви трудности, тук можете да намерите малко повече информация за процеса.

Ако пък искате да разберете какви бяха останалите изненади от BlizzCon 2018, не се колебайте, а посетете сайта ни или в статиите отдолу.

Желаем ви приятен уикенд и Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
Overwatch
BlizzCon 2018: Overwatch
Култура
BlizzCon 2018: Diablo
PC
Blizzcon - какво, къде, кога?

Няма коментари

Напиши коментар