Blizzcon 2018: WarCraft III Reforged
PC

Blizzcon 2018: WarCraft III Reforged

Новата версия на много обичаната класика пристига догодина

Да, точно така! След StarCraft Remastered, дойде ред и на WarCraft да смени старите си дрехи.

Да започнем с най-важната информация:

Warcraft III е изключително важна игра за нас в Blizzard, и нейното влияние е очевидно във всичко, което сме създали след това” сподели Джей Алън Брак, Президент на Blizzard Entertainment. “Проект като Warcraft III: Reforged не е нещо което да се захванеш току-така, отчасти заради наследството ѝ, но по-важно заради това, че знаем какво тя значи за нашите играчи.”

С WarCraft III Reforged ще изживеем отново едни от най-епичните истории от света на Азерот - основаването на Orgrimmar, падането на Lordaeron, царуването на Burning Legion, възхода на Lich King. Както новобранците, така и ветераните ще видят тези ключови събития в историята на WarCraft с нови очи - през погледа на 4-те фракции - Orc, Human, Night Elf и Undead.

Remake в пълния смисъл на думата, играта взима Reign of Chaos и The Frozen Throne и изгражда всичко наново не само аудио-визуално, но и с подобрения към енджина на играта.

Ще можем да изиграем над 62 мисии (над 40 часа геймплей) с над 4 часа cut scenes. А още по-хубавото е, че има подобрен World Editor - тоест безкрайно многото различни карти и модове ще бъдат с нас и тук! Може би нов DotA мод? Хмхм? И нови Tower Defence модове!

Разбира се, играта е налична вече в Battle.net клиента на Blizzard (където между другото, ако не сте разбрали - до 18 ноември можете да си вземете Destiny 2 без-плат-но!). Подобрен е UI-а на играта, има нова ранкинг система и разбира се - турнири в самата игра.

Мултиплеър-а няма да се променя, както и anti-cheat системата. Също така най-вероятно отново ще има специални профилни икони. О, да - ще има и функция за reconnect !

Относно кога ще бъде бетата на играта - няма информация, но със сигурност когато разберем ще споделим с вас.

Друго интересно е, че ако искате да играете със старите графики и звуци - ще имате тази възможност.

Какво е включено в Spoils of War изданието?

Meat Wagon Mount в World of Warcraft

… който може да хвърля critter-и. Катерици, пазете се!

Hearthstone cardback

Jaina, Thrall, Anub'Arak и Tyrande в Heroes of the Storm

Също така и Diablo III pet, и други все още незнайни бонуси в StarCraft II и StarCraft: Remastered

 

Свързани страници

Виж всички
PC
BlizzCon 2018: Destiny 2
Култура
BlizzCon 2018: StarCraft
Култура
BlizzCon 2018: Diablo
Overwatch
BlizzCon 2018: Overwatch

Няма коментари

Напиши коментар