Call of Duty: Black Ops 4 ще има Battle Royale mode?
PC

Call of Duty: Black Ops 4 ще има Battle Royale mode?

Още един установен бранд навлиза в мътните, но пренаселени блата на battle royale жанра.

Най-накрая получаваме кадри от предстоящото издание на Call of Duty: Black Ops 4. Играта тотално загърбва класическата кампания, която, честно казано, ми е любим елемент от Call of Duty-тата, и премества фокуса изцяло върху мултиплейъра.

В мрежа ще можем да играем типичните "зомби" модове и нещо съвсем ново: т. нар. blackout, или battle royale в стил Black Ops. Режимът ще включва локации и герои от минали заглавия от поредицата, и според Activision ще се помещава в най-голямата Call of Duty карта правена някога, където ще присъстват и земни, въздушни и морски превозни средства.

Ето видео за обикновенния мултиплейър:

Според Activision липсата на singleplayer съдържание няма да се превърне в типична за игрите от серията. Фокусът върху мрежовата игра е единствено за Black Ops 4 - това, обаче, не означава, че няма никаква история, вкарана в геймплея. BO4 ще има 3 специални "zombie" истории, съвсем различни от традиционните до момента. Ето трейлър за две от тях:

Друг интересен елемент е включването на Black Ops 4 в онлайн инфраструктурата на Battle.net, наред с останалите игри на Blizzard и Destiny 2.

Call of Duty няма да е единственото голямо заглавие, за което да очакваме повече информация от E3, което започва следващия месец в Los Angeles. EA ще показват Battlefield V заедно с Trevor Noah, Bethesda наскоро обявиха Rage 2, а пък от Square Enix ще чакаме повече детайли за следващия Tomb Raider, който ще бъде достъпен септември месец.

Black Ops 4 ще се играе на PC, Xbox One и PS4 от 12 октомври.

Няма коментари

Напиши коментар