Епизод 1 от Assassin’s Creed Odyssey пристига на 4 декември
PC

Епизод 1 от Assassin’s Creed Odyssey пристига на 4 декември

От Юбисофт обявиха датите на първата серия от епизоди на Assassin’s Creed Odyssey - Legacy of the First Blade

Legacy of the First Blade ще се състои от 3 епизода, като първият епизод, Hunted, излиза на 4 декември за всички платформи - PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC.

Първата серия от епизоди ще продължи с грандиозната гръцка Одисея да се срещнете с легендата, която първа хваща скритото острие на Assasin-а - Дариус.


Преминавайки през историята на Hunted, ще откриете дали Дариус е ваш приятел или враг, докато се срещате с нови персонажи във въвличащи морски битки, борейки се с нови и могъщи врагове и разкривайки нови тайни от света на Assassin’s Creed.

Legacy of the First Blade продължава да слага на първо място изборите на играчите чрез взаимоотношенията, които те изграждат с ярките персонажи и решенията, които взимат.

В Legacy of the First Blade ще можете и да персонализирате нова екипировка и да научите нови специални умения докато се сражавате из Гърция, включвайки се в тежки битки на земя и море, продължавайки вашата Одисея и да се превърнете в истинска легенда.

След като Hunted излезе на 4 декември, вторият епизод - Shadow Heritage и третият епизод - Bloodline ще завършат първата серия от истории.

Планът за допълнително съдържание на Assassin’s Creed Odyssey е най-големият във франчайза на поредицата, а пускането на Legacy of the First Blade е само началото за играчите, които искат да напредват с ново съдържание в древна Гърция. Сезонният пас ще ви даде достъп до две големи сюжетни линии - Legacy of the First Blade и The Fate of Atlantis. Играчите ще могат да се впускат в епизодите още на премиерите им или когато всичките епизоди са налични накуп.

Сезонният пас също ви дава достъп и до Assassin’s Creed III Remastered and Assassin’s Creed Liberation Remastered, които излизат през март 2019.

Можете да закупите Legacy of the First Blade като част от сезонният пас на Assassin’s Creed Odyssey на цена от €39,99 , или като отделен елемент на 4 декември.

Източник: Ubisoft

Няма коментари

Напиши коментар