Играйте безплатно Assassin's Creed Odyssey през облачната стрийминг услуга на Google
PC

Играйте безплатно Assassin's Creed Odyssey през облачната стрийминг услуга на Google

Слуховете за навлизането на Google в пространството за стриймване на игри се разпространяват от векове, но сега тези слухове най-сетне бяха потвърдени, когато компанията обяви, че ще си партнира с издатели на игри за новата си услуга Project Stream.

Project Stream ще позволи на потребителите да играят пълноценни конзолни и компютърни игри чрез браузъра си Chrome, без да е необходим геймърски хардуер за компютри или конзолни устройства, благодарение на облака.

Първото от тези партньорства е с френския издател Ubisoft и предстоящото му заглавие Assassin's Creed Odyssey. Докато Google казва, че пълната публична версия на Project Stream няма да бъде пусната за известно време, онези, които имат интерес да помогнат на Google да тества услугата, могат да се запишат за предстоящата затворена бета версия (засега е достъпна само за живеещи в САЩ). Избраните потребители за участие в бетата ще могат да играят Assassin's Creed Odyssey чрез своя браузър Chrome, при условие че отговарят на всички технически изисквания.

Ето как да се запишем за участие в бетата на Project Stream на Google

  • Трябва да имате Ubisoft акаунт, който може да създадете от тази страница;
  • Трябва да имате Google акаунт (не се броят работни акаунти и такива от обучения);
  • Трябва да имате инсталиран браузъра Google Chrome, версия 69 най-малко;
  • Трябва да се намирате някъде в САЩ (засега бетата се провежда само там);
  • Трябва да имате интернет със скорост на сваляне поне 25 Mbps, като може да направите тест от този сайт.
  • Google препоръчват да използвате клавиатура и мишка с USB порт вместо PS2 или тъчпада на лаптопа (например, ако сте с лаптоп).

Не е нужно да притежавате легално закупено копие на играта Assassin's Creed Odyssey, за да участвате в бетата на Project Stream. Google съобщават, че достъпа до бетата ще бъде ограничен. И това не е всичко. След като бетата завърши към средата на януари 2019, повече няма да имате достъп до играта през услугата.

Що се отнася до качеството на играта, по-ранните кадри разкриват, че услугата на Google може да постигне добре изглеждащ 1080p геймплей при 60 кадъра в секунда.

 

Източник: Lifehacker

Свързани страници

Виж всички
Култура
Facebook отдавна ни хакна
Хардуер
Новият i9-9900K

Няма коментари

Напиши коментар