Кога са следващите Steam разпродажби?
PC

Кога са следващите Steam разпродажби?

Очакват ни 3 големи намаления до края на годината

По стара Steam традиция, винаги има един герой в сенките, който да ни предупреди кога да пазим портфейлите си от Лорд Гейбън. Е, тази година предупреждението идва от разработчик на игри, който е получил информацията с молба да не я споделя в собствените си сайтове и в steam обществото му. Но, както отбелязва и той - нищо не се споменава за споделянето в twitter:

От HFTV ще ви подхвърлим по тематични предложения, които си заслужават и много се надяваме да са сред намалените заглавия! Препоръчваме ви да ги добавите и към вашия wish list, за да разберете когато са намалени.

Имайте предвид, че когато започнат намаленията в Steam, със сигурност ще откриете статия на нашия сайт с топ заглавията!


Хелоуинска разпродажба

29 октомври до 1 ноември

Какво по-страшно от хубава steam разпродажба преди заплата? Събитието започва в 20:00 на 29 октомври и ще продължи до 20:00 на 1 ноември, а ето и няколко наши страховити хорър предложения


Resident Evil 7

Може би най-добрата игра в поредицата на Заразно Зло! А те вече са доста - над 20 - все пак първата излиза през далечната 1996 година.

Играта е вдъхновена от неудобните, клаустрофобични западни хорър игри (като Amnesia и Outlast) и именно заради това ви заключва в една ужасяваща къща с нелицеприятното полудяло семейство Бейкър, докато търсите съпругата си. Трябва да оцелеете като ги надхитрите, навигирайки из къщата, която е пълна с пъзели.

Да, точно така, разработчиците от Capcom са направили няколко крачки назад от установилата се зомби класика в Заразно Зло. Тук се набляга на страхотна хорър атмосфера благодарение на играта в първо лице и новия енджин.

Стандартна цена в Steam: €29,99


Outlast

Играта излиза на 4 септември 2013 година, след популярната вълна на хорър киното с “намерени кадри” заснети от “първо лице”. Хубав пример са Проклятието Блеър, Паранормална активност и Дневникът на мъртвите.

В Outlast вие сте журналиста Майлс Ъпшър, който получава информация от анонимен източник за Маунт Масив - психиатрична болница в далечните планини Колорадо. Въоръжени с камера в ръка, вие откривате ужасяващата линия между науката и религията, природата и… нещо съвсем друго. Щом сте вътре, единствената надежда за изход лежи върху ужасната истина в сърцето на Маунт Масив.

Outlast предлага истинско хорър изживяване, което показва, че най-ужасяващите чудовища идват от човешкия ум.

П.С. Да, знаем, че има Outlast 2 (от април 2017 г.), но за нас по-добрата част си остава първата.

Стандартна цена в Steam: €19,99


Five Nights at Freddy's

Ако искате да се ужасите, но по-бюджетно - то Five Nights at Freddy’s е едно страхотно попадение. Играта е от 2014 година и е дело на indie разработчика Скот Коутън. Абсолютно сам прави цялата игра, като основните бета тестъри са двамата му сина.

Историята на играта е следната - започвате работа в Пицарията на Freddy Fazbear's, чиято основна атракция са роботите Freddy Fazbear's и двамата му най-добри приятели. През деня забавляват децата и родителите, но държанието им нощем е...малко непредсказуемо. Тъй като е по-евтино да наемат вас като охрана вместо да платят да бъдат поправени (абсолютни стисльовци), тук започва вашият ужас.

Намирате се в малък офис и трябва да наблюдавате охранителните камери много внимателно. Имате лимитирано количество ток, което можете да използвате всяка вечер (както установихме по-рано, собствениците са малко стиснати). Бъдете пестеливи, защото с енергията, която имате трябва да управлявате вратите, за да може мечето Фреди и приятелчетата му да не ви докопат, защото те не обичат да стоят на местата си….

Стандартна цена в Steam: €4,99


Есенна разпродажба

21 до 27 ноември

Разпродажбата започва в 19:55 на 21 ноември и продължава до 20:05 часа на 27 ноември. Нека да разгледаме няколко заглавия, които са перфектни за есенното време с чаша чай, бисквитки и топло одеало.


What Remains of Edith Finch

С излизането си What Remains of Edith Finch успя да обере множество награди, включително наградата за Най-Добра Игра по време на BAFTA Game Awards 2018.

В играта вие сте Едит (Edith) и разглеждате огромната къща на семейство Финч (Finch), търсейки семейни спомени и истории, в опита си да разберете защо сте последният човек от рода, който е още жив. Всяка една история ще ви отведе към живота на ваш роднина точно в деня на смъртта им.

Стандартна цена в Steam: €19,99


Elea - Епизод 1

Една страхотна находка от родната ни сцена - Elea ни потапя в една невероятна научнофантастична история, вдъхновена от автори като Станислав Лем, Артър Кларк и филми като 2001: Космическа одисея и Междузвездни войни.

Двамата смели разработчици от Kyodai ни въвличат в невероятната история на Ривър Елеа Катерин Джоунс - космически учен в късния 21 век. През 2073 година по родната ни планета Земя плъзва зараза, която прави всяко новородено дете изключително агресивно. В следствие на това, хората престават да имат деца и за да избягат от заразата търсят други светове за колонизация, включително подобна на нашата земя - планета Солейс (Solace - Утеха). Огромният кораб Пилгримейдж (Pilgrimage - Пилигримство) отпътува за Солейс и изчезва безследно. Съпругът на Ривър е сред екипажа и 13 години по-късно тя е част от мисията да разбере какво се е случило.

Стандартна цена в Steam: €9,99


Life is strange

Историята на Макс, талантлива фотографка, която открива, че може да връща времето назад, за да спаси най-добрата ѝ приятелка Клоуи. Двете скоро започват да разследват изчезването на тяхната съученичка Рейчъл, разкривайки тъмната страна на родния им град.

Изключително симпатична игра със страхотна визуална стилистика и саундтрак, които бързо ви въвличат в историята и ви свързват емоционално с персонажите.

Стандартна цена в Steam: €19,99 (Епизоди от 1 до 5)

Епизод 1 е безплатен, а до 29 октомври има -75% намаление на всички епизоди - можете да ги вземете за €4,99!


Зимна разпродажба

20 декември до 3 януари

Разпродажбата започва в 19:55 на 20 декември и продължава до 20:05 часа на 3 януари. Ето няколко заглавия, в които да се потопите по време на зимните празници.


Assassin's Creed Odyssey

Глътка свеж въздух за феновете на Assasin’s Creed и може би най-доброто издание в поредицата след Black Flag (ревю - тук).

Тук действието се развива в древна Гърция, 431 години преди новата ера. Влизате в ролята на Алексиос или Касандра - наемници по време на Пелепойенските войни. Assasin’s Creed Odyssey не просто екшън игра, а едно страхотно RPG, чрез което изживявате историята на древна гърция и Първата Цивилизация.

Стандартна цена в Steam: €59,99


The Witcher 3: Wild Hunt

Кой не е чувал за Вещерът, кой не знае за него? Ако не сте играли играта, то със сигурност имате поне 1 приятел в компанията, който да ви обяснява колко велика игра е The Witcher. Е, аз няма да се опитвам да ви убедя. Но Главусанов ще го направи. Вижте неговото ревю тук

Стандартна цена в Steam: €29,99


Frostpunk

Страхотните хора от 11 bit studios (да, онези пичове, които стоят зад This War of Mine) тази година ни представиха Frostpunk. Стратегия, в която трябва да управлявате град насред изцяло замразения свят, където трябва да разработвате парни технологии, с които да се борите със студа.

Като управляващ, трябва да менажирате гражданите и инфраструктурата на града. Звучи лесно, до момента в който трябва да взимате тактически решения, които поставят под въпрос морала и основите на организираното общество.

Стандартна цена в Steam: €29,99

 


Силно се надяваме пророческите ни умения да са сработили и да сме познали някои от заглавията по време на намаленията. Дори и да не сме, горещо препоръчваме горните заглавия и се надяваме да ви харесат. GL& HF!

Няма коментари

Напиши коментар