Кои нови PC игри излизат през месец май 2019
PC

Кои нови PC игри излизат през месец май 2019

Топ 5 най-oчаквани игри за май

В последните години, игри излизат всеки ден. Понякога дори е трудно да отдадеш заслуженото внимание на някоя игра, защото тя се е изгубила сред стотици други. Затова, ще си поговорим малко за игрите, които очакваме през следващия месец. 

От началото на годината до момента излязоха няколко интересни игри, както и няколко по-големи заглавия, а ето и какво ни очаква през месец май. 


Dark Devotion 
Трейлърът на играта изглежда интересно, наративът е доста добър. Самата игра изглежда много ретро, което всъщност ми харесва. Можете да купите играта от Steam.


Следващите игри са категоризирани с 18+ и има защо. Изключвайки това съм впечатлена и от двете. Става дума за A Plague Tale: Innocence и Rage 2.

A Plague Tale: Innocence излиза на 14 май. Разработчик е Asobo Studio. Играта ще може да се играе (освен на PC) на PS4 и Xbox One. Историята е за брат и сестра, принудени да се борят за оценяване във време на чума. Играта ще ви пренесе във Франция през 14 век. Можете да купите играта от aplaguetale.

Rage 2 излиза на 14 май. Тя също ще може да се играе (освен на PC) на PS4 и Xbox One. Разработчици са id Software и Avalanche, издатели са Bethesda. Продължението беше доста неочаквано, но вече е чакано с нетърпение. Steam линк. 


Team Sonic Racing също излиза през май. Датата е 21, създатели са Sumo Digital. Играта е състезателна, с коли и няма възрастови ограничения. Можете да купите играта от Steam.


Total War: Three Kingdoms излиза на 23 май. Играта е стратегия, а анимацията е наистина впечатляваща. Създатели са Creative Assembly. Ако харесвате Total War сериите, обезателно опитайте и Three Kingdoms и се включете във войната на китайските династии. Можете да купите играта от Steam.


Honorable Mention: Ако харесвате стари аркадни игри и стила им, може би ще харесате и Blazing Chrome. Играта малко прилича на контра, разработчик е JoyMasher и я очакваме през май. Steam линк.


Кои са игрите които очаквате през месец май? Споделете в коментарите. 

 

Източници: PCGamerculturedvultures

Няма коментари

Напиши коментар