Най-добрите безплатни игри в Steam
PC

Най-добрите безплатни игри в Steam

Ако имате време, и пространство на компютъра си, бихте могли да се сдобиете с доста забавление от Steam. Предлагаме ви да разгледате някои от най-интересните free и free-to-play игри. 

Ако имате време, и памет на компютъра си, бихте могли да се сдобиете с доста забавление от Steam
Затова ви предлагаме да разгледате някои от най-интересните free и free-to-play игри. Бърза вметка, безплатни (free) игри са тези, в които няма никакви микротранзакции, никакви плащания. Free-to-play от друга страна, са тези игри, в които основната игра е безплатна, но все пак има микротранзакции, дори те да са за козметични промени по играта. 
След това уточнение, да започваме по същество!

Alien Swarm
До 4 играча се бият срещу армия от ... космически буболечки на извънземен кораб. Завършвайки мисии, печелите оръжия и оборудване.

Линк в Steam 

A Raven Monologue
Красиво илюстрирана кратка история за ням гарван, който се опитва да комуникира със своите съграждани. Ако нищо не разбрахте от това описание, вижте трейлъра. Иначе, играта е лесна и интересна.

Линк в Steam 

Off-Peak
Намирате се в бъдещето, заседнали сте на железопътна гара и всичко е странно. Можете да говорите със странните обитатели на гарата, и да изследвате странния свят около вас. Играта отнема около половин час, и музиката е приятна, така че можете да я свалите и пробвате.  

Линк в Steam

Продължаваме с игрите, които са Free-to-play.

Dota2 

Естествено, няма как да минем без да споменем Dota2, но какво да ви кажем за нея... Това е една от най-големите игри в Steam. Ако все още не сте я играли, и не знаете за какво иде реч...казано възможно най-просто, има два отбора от по 5 магьосника, които се борят да унищожат вражеските кули и да превземат противниковата база. 

Линк в Steam 

Realm Royale

Ако харесвате Fortnite, но мразите строенето, може би Realm Royale ще се превърне в следващата ви любима игра. Освен това, в играта има фентъзи елементи, което я отличава от другите Battle Royale игри.

Линк в Steam  

Warframe

Стигнахме до моя личен фаворит. Играта е "third person" екшън RPG. Героите са футористични нинджи, които изпълняват различни мисии, като има и open world елементи. 

Линк в Steam 

Е, надявам се да сте си избрали игра, която да изпробвате, или такава, за която съм ви подсетила, че отдавна не сте играли. Ако се сещате (а съм сигурна, че е така) за други безплатни игри в Steam, споделете в коментарите!

Източник: PCGamer

Няма коментари

Напиши коментар