Нов Battle Royale мод в Battlerite
PC

Нов Battle Royale мод в Battlerite

От Stunlock Studios обавиха, че Battlerite Royale мода на играта идва юни месец

Battlerite, безплатната MOBA игра, която излезе за PC през ноември месец (и по-късно тази година за Xbox One) ще предложи и battle royale мод (разбира се).

Разбира се, тъй като играта е MOBA няма да изглежда като Fortnite или PUBG, а модът ще бъде в нейния стил - 20 играча ще бъдат изпратени на остров, който е 30 пъти по-голям от сегашните карти на Battlerite. Ще можете да играете сами или в дуо, а перспективата на камерата ще бъде в нейния стандартен стил - над героя ви. 

Според разработчиците от Sunlock, за да стигнете до победа ви трябват различни фактори - добри умения, ориентация на картата, добър подбор на магии и доза късмет. Всеки мач ще бъде 10 минути и играчите ще търсят оръжия и други предмети преди да започнат битка - много подобно на Fortnite и  PlayerUnknown’s Battlegrounds. 

За Battlerite Royale ще можете да избирате между 27 героя, сред които ще можете да си избирате стандартни роли - ranged (далекобойни), melee (меле) и support (поддържащи) герои. 

“С новия Battle Royale мод искаме да предоставим най-дорброто "survival" преживяване за играчите на RPG и MOBA игри" споделя  Йохан Илвес, маркетинг директор в Stunlock Studios. "Искаме да дадем на играчите вълнението за разкритие на карти от Диабло в комбинация от различните герои от MOBA, подправено с тръпката от "survival" игра. С това вярваме, че всеки, който търси нов и свеж поглед над Battle Royale жанра." 

 

 

Като цяло феновете на играта изразяват силно недоволство от новините, защото Battlerite държи своята уникалност, дори и като MOBA игра.

 

 

 

Какво представлява Battlerite?

Battlerite е Team Arena Brawler (макар да ни е по-лесно да я представяме като MOBA игра). Може би сте чували за предишната игра на Stunlock Studios - Bloodline Champions. Е, счита се, че Battlerite е нейният по-лъскав наследник с над 4 милиона играчи и висока оценка в Steam и много висока позитивна оценка. 

Форматите на игра са 2 на 2 и 3 на 3, като изцяло фокуса е върху битката и уменията на играчите. Няма събиране на предмети, нито унищожаване на сгради. Единствената варианца е подбирането на героите и техните умения - битките са best of 5 (тоест общо 5 мача, като трябва да победите 3 пъти опонентите си). След всеки мач можете да избирате между няколко подобрения на уменията си (наречени battlerites), за да имате предимство над героите на опонентите ви.

Играта е абсолютно безплатна - възможните неща за закупуване са само козметични. Можете да изтеглите играта от Steam тук

 

 

 

 

Няма коментари

Напиши коментар