Нови слухове за Call of Duty: Modern Warfare 4
PC

Нови слухове за Call of Duty: Modern Warfare 4

Следващото издание на играта, което ще излезе през 2019 година най-вероятно ще носи името Modern Warfare и ще се разработва от Infinity Ward

Въпреки, че основният фокус е върху Call of Duty: Black Ops 4 и разбира се, Battle Royale мода на играта, много хора се ровят за информация какво можем да очакваме от Activision през 2019 година.

Наскоро разбрахме, че голяма част от първите разработчици на Infinity Ward се завръщат в студиото и ще работят над следващото Call of Duty заглавие. Тук е момента да отбележа, че именно те са виновниците за най-великото издание на играта от 2007 година (по данни на Малката Институция по Фън и Игри, или накратко МИФИ), а именно Call of Duty 4: Modern Warfare. 

И както знаем, всяко Call of Duty заглавие се разработва една година напред. Та, след quick math бързо стигаме до извода, че добрите, мили, симпатични, невероятни, талантливи хора от Infinity Ward работят над заглавието след Black Ops 4.

via GIPHY

Та, според шпионите от GamingIntel - Infinity Ward именно работят над Call of Duty: Modern Warfare 4:

"Един от ексклузивните източници на информация на Gaming Intel сподели, че следващото заглавие на франчайза ще бъде именно Call of Duty: Modern Warfare 4 и ще излезе на пазара през 2019 година. 

Нашите източници споделят, че заглавието ще носи пълните си екстри с кампания, мултиплеър и завръщане на зомби мод. Източниците също споделят, че към този момент само се обсъждат варианти за Battle Royale мод."

 

 

Няма коментари

Напиши коментар