Новият Chapter в Dead by Daylight е най-страшният до сега
PC

Новият Chapter в Dead by Daylight е най-страшният до сега

Ако ви е страх, по-добре не четете тази статия!

И ето, че отново е това време от година, когато от Behaviour Interactive ще ни зарадват с нов Chapter в Dead by Daylight!

Преди да преминем към новия убиец и новия оцеляващ нека изгледаме заедно трейлъра.

Много яко, нали? Ако се чудите какво означават японските фрази, нека да ги преведа за вас!

"Няма смисъл, дъще моя, ние сме родени за да умрем, колкото повече чакаме, толкова повече болка ще изпитваме"

А сега е време да преминем и към новите персонажи.

The Spirit

Познахте ли я? Да, това е момичето, което умира в трейлъра по-горе. Тя е убита от собствения си баща, като преди това умира майка й по същия начин. Rin е била единственото дете на семейство Yamaoka. Била е добро дете, а на ранна възраст майка й се разболява и се налага тя да започне работа докато все още е ходила на училище. Баща й също е бил добър човек, но потънал в заеми, които не можел да изплати освен, ако не получи повишение в работата си. Това и се опитал да направи, след като обяснил ситуацията на шефовете си, те му се изсмяли и бил изритан от работата на която е прекарал 24 години. Това го е избутало на ръба и е ришил да "спаси" семейството си като ги убие. Един ден когато Rin се прибрала вкъщи от тежък ден чула писъци идващи от стаята на родителите й, отваряйки вратата тя вижда мъртвата си вече майка. Баща й бил скрит зад вратата и когато най-малко очаква посякал дъщеря си на парчета и я бутнал през терасата. След което тъмна мъгла се спуснала над Rin шепнейки "Време е за отплата".

Уменията на The Spirit.

Spirit Fury: След като счупите 2 дъски и бъдете зашеметен от друга дъска, тя ще се счупи автоматично.

HEX: Haunted Ground: Със започването на играта има 2 HEX тотема, от които, ако един бъде счупен всички оцеляващи получават статус "Exposed" , а това означава, че ще можете да ги поваляте на един удар за 1 минута.

Rancor: Когато започнете играта един от оцеляващите ще получи статус obsessed. След като се приключи един генератор, виждате аурата на всички оцеляващи за 3 секунди, а вашият Obsession вижда вашата аура също за 3 секунди. Когато и последният генератор е завършен оцеляващият със статус на Obsession получава Exposed до края на играта, ако го повалите можете да го убиете без оферта за Mori.

Като заговорихме за Mori ето го и него -

Adam Francis

Адам е бил нормално момче, което обича науката, но за съжаление губи баща си на само 2 годинки, за щастие е бил отгледан от чичо си, който е бил стриктен, но сравнително добър човек.

Уменията на Adam Francis 

Diversion: Ако сте в зоната на сърцебиенето за 45 секунди, но убиецът не трябва да ви преследва умението се зарежда и ви дава способността да хвърлите камък, който издава звук и така можете да измамите убиеца за вашето местоположение.

Deliverance: Ако спасите съотборник и той избяга безопасно следващият път, в който бъдете закачени на кука имате 100% да избягате от куката, но не можете да се излекувате сам или бъдете излекуван от друг играч в следващите 60 секунди.

Autodidact: Започвате играта с -20% прогрес на Skill Check когато лекувате оцеляваш, но всеки успешен Skill check ви дава +20% а максимумът е до +100%

Можете да играете новите персонажи като си активирате PTB от настройките на играта. А информация кога ще се пусне на Live версията все още няма.

 

Няма коментари

Напиши коментар