От Blizzard разработват няколко Diablo проекта
PC

От Blizzard разработват няколко Diablo проекта

Още през юни месец от Blizzard публикуваха обява за работа за нов, необявен Diablo проект.

От два месеца насам феновете на Diablo са наострили уши и стоят в очакване. Е, все още не знаем какво точно се готви в кухнята на Blizzard, но пък от компанията потвърдиха новината и споделиха, че имат “няколко Diablo проекта в разработка”. Разбира се, ще разберем повече по време на Blizzcon тази година от 2 до 4 ноември.

 

Ето го и превода на български:

“Здравейте, герои! Аз съм community мениджъра (в буквален превод мениджър на общество, в случая Diablo) Бранди Камел, също така позната като Nevalistis. От името на екипа на Diablo - добре дошли отново в Sanctuary (Светилището) за най-новият ни сезон. За тези от вас които все още мачкат с героите си в Reaper of Souls, най-вероятно сте забелязали, че правим нещо малко по-различно в Сезон 14: Тематични Сезони. Първият ни тематичен сезон е Сезонът на Алчността и искаме да разгледаме и допълнителни тематики в бъдещето.

Също така искаме да ви съобщим, че огнищата и ковачниците тук в Blizzard са нажежени - имаме няколко Diablo проекта в разработка. На някои ще им отнеме по-дълго време да станат от други. Но най-вероятно ще имаме някои неща, които да ви покажем по-късно тази година. Надяваме се да останете в очакване докато работим по реализирането на тези Diablo проекти. Нищо от това не би било възможно без вашата подкрепа, която ни отдавате повече от 20 години.

Без значение дали сте дошли в този свят чрез Diablo 3 или сте закоравял ветеран - благодарим ви! Diablo е и винаги ще бъде част от идентичността на Blizzard и нямаме търпение за бъдещето."


Е, според вас какво може да бъде? Ще се радвам да споделите в коментарите вашите предположения!

Няма коментари

Напиши коментар