Последните оферти от разпродажбата на Steam
PC

Последните оферти от разпродажбата на Steam

Жабокът Детектив и други предложения за игри в последните часове на намаленията в Steam.

The Haunted Island

Жабокът Детектив е изпратен на мистериозен остров със задачата да реши заплетен случай и да разбере каво му е толкова мистериозното на острова. По време на играта, освен с жабока, ще се срещнете и с другите обитатели на острова, събирайки улики и информация. 

Ако се чудите за какво говоря, става дума за нова игра, която излезе едва преди няколко дни, но вече се радва на положителни отзиви от публиката и медиите. Ето го и трейлъра.

Frog Detective Game е 3D игра за разгадаване на мистерии. Играта може да се превърти за час-два.  

Нека сме наясно. Играта е доста странна. Освен това е забавна и има някои наистина смешни моменти и диалози. Въпреки че целта на играта е да събираш улики, да взривиш пещера и да провериш дали вътре има духове, това, което я прави наистина интересна, са именно диалозите и шегите.

Създател на играта е Grace Bruxner, чиито игри имат свои уникален стил, като и тази не прави изключение. Ако се чувствате сякаш имате нужда от повече глупави игри за жабоци, които разгадават мистерии, можете да си купите играта от Steam. В момента тя е с намаление и можете да я получите за скромните 3,59 евро, което е около 7 лева. 

Ако ви е интересно кои други игри можете да си купите от есенната разпродажба в Steam, вижте нашите предложения в тази статия

Понеже съм добър човек, предлагам ви още няколко игри. Първите две са на специална цена от €2.99.


Tomb Raider

Първата игра е от поредицата Tomb Raider. Ако харесвате Лара Крофт и нейната история или като цяло приключенски игри, препоръчваме ви тази. Играта е класифицирана 18+. Можете да я грабнете на линка по-долу. 

Steam


The Witcher 2

Втората игра е The Witcher 2. Дори да не сте играли първата игра от поредицата, можете да започнете от тази. Ако играта ви хареса, можете за в бъдеще да се ориентирате и към Witcher 3, на която сме направили ревю тук

Steam


FTL: Faster than Light

Третата игра е една от най-високо оценените игри в Steam. Говоря за FTL: Faster than Light, която в момента е със 75% намаление. Можете да я купите за €2.49

Steam

Не забравяйте, че разпродажбата в Steam приключва утре.

Коя от предложените игри ви хареса? Споделете в коментарите. 

Екипът на HFTV ви пожелава приятна седмица, и както обикновено - Have Fun! 

Няма коментари

Напиши коментар