Scum продаде 700,000 копия за седмица
PC

Scum продаде 700,000 копия за седмица

Първата седмица от Eаrly Access на играта премина много успешно.

Survival играта Scum е в центъра на вниманието на всички последно време. Играта влезна в топ 10 на steam, но се наложи да се премахнат няколко неща, като нацистки татуировки, а сега се наложи да изтрият всички герои, след новия патч.

Според официалния twitter на Scum, играта е продала 700,000 копия. Колкото до новия патч, както споменахме, изтрити са всички създадени онлайн герои и са поправени няколко неща, свързани със single player запазените игри.

"За да може да оправим проблемите със запазването на игри, трябваше да сменим форматът на файловете."

Това означава, че всички герои, от всички сървъри трябваше да бъдат изтрити. Съжаляваме за неудобството, ще се опитаме да намалим случките с изтриване на герои. Не забравяйте, че играта все още е в разработка, така че неща, като това може да се случват."

Да обобщим набързо:

Всички онлайн герои са изтрити, но всички single player герои все още са във вашите акаунти. 

Естествено, не е приятно, че всички онлайн герои са изтрити, на всички сървъри, но неща, като това наистина може да се случват в игра, която все още се разработва. От друга страна, от Scum са пуснали и няколко оптимизации за сървърите, което би трябвало да намали лага. Друг ъпдейт включва стражите. От сега нататък, ако ви видят веднъж, ще получите предупреждение, но ако ви видят втори път, то те директно ще стрелят по вас!

Have Fun!

 

Източник: PCGamer

Свързани страници

Виж всички
Игри
HFTV отворени позиции
CS:GO
spyleadeR и NIKI1 подписаха с Bpro

Няма коментари

Напиши коментар