Shroud стана посланик на HyperX
PC

Shroud стана посланик на HyperX

Бившият PRO Player и сегашен стриймър - Mike "shroud" Grzesiek обяви партньорството си с HyperX.

Shroud ще представлява марката HyperX, както на своите стриймове, така и на събития, като използва техния хардуер и периферия, като ще бъде и консултант за дизайна на продуктите.

Периферията на HyperX ми предоставя комфорт и качество на звука, от които имам нужда за гейминг и стрийм," каза shroud. "HyperX е известна със създаването на автентично гейминг изживяване и аз нямам търпение да започнем да правим велики неща, с обществеността от геймъри."

HyperX е гейминг дивизия на Kingston Technology, която прави гейминг периферия, с много високо качество, както и памети от 2002-ра насам. Компанията е и спонсор на много еспорт инициативи, като не говорим само за играчи, но и отбори. Сега топ twitch стриймърът shroud се присъединява към отбора.

Shroud е добре познат на CS:GO сцената, като преди време играеше за compLexity, а след това премина в Cloud9. След почти четири години професионална игра, той се отказа и стана стриймър, като в момента е известен с перфектните си механики в една от най-играните игри - PlayerUnknown's Battlegrounds.

Това не е първата сделка, която Shroud направи, след като стана стриймър. На 4-ти май, той обяви сделката си с кафе Madrinas.

Shroud ще помогне на HyperX за да се направи нов дизайн на mousepads (подложки за мишки), като се очаква да излезнат по-късно тази година. HyperX дават добър пример на други марки, за да може да се подкрепят хората, които създават интересно съдържание в онлайн пространството.

 

Източник: TheVerge

  • Wicked
    Wicked
    Shrud? Shrimp, Shrimp? GG !!
показване на 1 от 1 Коментар