Експанжънът They Shall Not Pass за Battlefield е безплатен
PC

Експанжънът They Shall Not Pass за Battlefield е безплатен

Нови оръжия, нови карти и нов клас

Всички играчи на Battlefield 1 вече могат да си вземат безплатно експанжъна They Shall Not Pass - трябва просто да се логнете в магазина на Origin, да потърсят They Shall Not Pass и да цъкнат на бутона "add to library" (добави в библиотека). Хоп - готово!

Картата Rupture е безплатна от няколко седмици, но сега вече всички могат да се потопят в пламтящата атмосфера на Вердюн, Форт Де Ву и изпълнената с танкове карта Соасон. Експанжъна добавя и френската армия и нов клас - Trench Raider (Нашественик на изкоп? Това е най-добрия превод, който мога да дам), който използв агранати и голяма бодлива бухалка, за да изчисти отбранителните мрежи. 

Следващата голяма актуализация за Battlefield 1 можем да очакваме този юни. Шок Операциите ще добавят и мод за завладяване с 40 на 40 играча към следните карти:  Giant's Shadow, Prise de Tahure, Lukow Pass, Zeebrugge и River Somme. Разбира се, вски собственик на Battlefield 1 ще може да играе Шок Операциите на тези карти. 

Но тук почваме да се замисляме и за следващата Battlefield игра, за която се носят слухове, че ще се развие по време на Втората световна война и ще има battle royale мод и произволно генерирани кооперативни мисии. Познайте какво - Call of Duty: Black Ops 4 може би също ще има battle royale мод, защото - защо не? Това е новата мода все пак. 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар