Топ 5 най-очаквани игри за месец юни
PC

Топ 5 най-очаквани игри за месец юни

Кои са най-популярните заглавия, които ще се появят на пазара през юни тази година?

След като си поговорихме за заглавията, които очакваме през месец май, ето ги и предложенията за месец юни. 


Elder Scrolls Online: Elsweyr
Историята продължава! Играта пристига през юни за всички любители на фентъзи жанра и на драконите. Очакват ни нови истории и герои. 
Играта ще бъде достъпна на PC/Mac, Xbox One и PlayStation®4 на 4 юни. Ако предварително закупите играта има различни бонуси. Официален сайт


Lost Ember
Трейлърът на играта ме впечатли заради анимацията и невероятно красивите картини изпълнени с цвят. Играта е приключенска и изследователска (3rd person exploration adventure). Ще има версия за компютър и конзоли. Ето го и трейлъра. Steam.

 


Sea of Solitude
Още една 3rd person exploration игра, която изглежда доста интересно излиза през юни. Cornelia Geppert обясни по време на EA Play, че играта ни отвежда в свят, където "хората са толкова самотни, че се превръщат в чудовища. Скоро ще разберем дали този процес може да бъде обърнат. Oфифиален сайт.


Mansions of Madness: Mother's Embrace 
След успеха на бордовата игра, ще видим и компютърна такава. Ако никога не сте играли играта, в нея сте поставени в различни имения, където трябва да намирате различи следи. Играта няма да е съсредоточена върху jump scares, a по-скоро върху цялостното усещане, че нещо лошо ще се случи, споделят разработчиците. Steam.


Lego The Incredibles
Красотата на лего игрите е, че хора на всякаква възраст могат да намерят по нещо в тях. Играта ще бъде достъпна както за компютър, така и за PS4, XBOX ONE и Nintendo Switch и излиза на 14. Steam.


Ето и още няколко игри, които ще излязат през юни, и може би ще бъдат интересни. 

Honorable Mentions:
Crash Team Racing Nitro Fueled , Vampyr, The Crew 2, Warhammer: Chaosbane.


Списъкът с игри разбира се не свършва до тук. Освен по-рекламираните заглавия, със сигурност  ще излязат и някои качествени инди проекти. Разбира се, ще ви държим в течение за всички по-интересни заглавия. 
 

Няма коментари

Напиши коментар