Всички Game of Thrones компютърни игри
PC

Всички Game of Thrones компютърни игри

Какво да играем, докато чакаме премиерата? 

През годините се правеха различни опити за игра по сериала и книгите. Повечето обаче, не бяха особено сполучливи. Може би това, че съм голям фен на поредицата не помага особено, тъй като претенциите ми за подобна игра не са малко. Преди да започнем да разглеждаме игрите, нека само спомена, че има и много хубава бордова Игра на тронове. Трудното при нея, и това, което отнема много, ама много време е да научиш правилата. Веднъж щом това се случи, обаче, можете да се впуснете в супер приключения с приятелите си. 

Игра на тронове е вероятно най-гледаният сериал в света. Естествено появиха се и няколко игри по поредицата. Феновете на Игра на тронове сигурно не веднъж са получавали реклами онлайн на една или друга игра от франчайза. Именно поради неспирните реклами на последната игра, сигурно никога няма да си я сваля, но нека все пак видим, какъв избор имахме до сега. 

A Game of Thrones: Genesis 
Тази стратегическа игра е базирана на книгите, а не на телевизионния сериал. Тя беше пусната през 2011г. Негативните коментари и ревюта за играта са доста. 


Game of Thrones: The Telltale Series
Играта е вярна на начина по който изглеждат героите в сериала. 


Game of Thrones: The Roleplaying Game
Това е единствената игра от франчайза, която е RPG, като разбира се изключим настолните игри. В интернет обаче, играта се описва като "неосъществила истинския си потенциал". Критиките са както към графиките на играта, така и към битките и самия сюжет. 


Reigns: Game of Thrones
Играта е нещо като продължение на Игра на тронове, като героят е кралят на седемте кралства. Предоставени са ви редица решения, а от вашите избори зависи изходът на играта. 


Game of Thrones: Winter is Coming
Tова е най-новата игра на Game of Thrones, която всъщност можете да играете в момента и не изглежда никак лоша. Може пък и да я опитам все пак, а ако това се случи, обезателно ще ви кажа струва ли си или не. 


Можете да разгледате игрите, защото какво друго да правите този уикенд, при положение, че понеделник е големият ден... или по-скоро голямата нощ... знаете за какво говоря. 

Източник: PC Gamer 

Свързани страници

Виж всички
Кино
Какво ще гледаме по Disney +
Култура
"Lux"

Няма коментари

Напиши коментар