BattlEye е наложила BAN на над 1 милион акаунта в PUBG за Януари
PUBG

BattlEye е наложила BAN на над 1 милион акаунта в PUBG за Януари

Независимо какви стъпки се предприемат, хората просто искат да използват забранени средства и трикове, за да достигнат до победата. 

След като бяха предприети множество действия, за да се спре или поне намали потокът от хакери, играещи PUBG, като например арестуването на 120 хакера в Китай, които всъщност са разработвали и продавали хакове на други хора, за съжаление проблемът с тях все още не е приключен, а не се вижда и светлина в тунела.

Само за последният месец, според компанията разработчик на система против хакери - BattlEye са баннали около 1 милион акаунта в популярната игра PlayerUnknown's Battlegrounds.

 

 

Ако тази цифра ви звучи невероятно, то компанията сподели, че само пускането на играта до Декември е баннала над 1.5 милиона акаунта, а тази цифра беше почти стигната само за месец Януари. Това означава, че нещата въобще не вървят на добре до момента, независимо от опитите на компанията да се отърве от измамниците. Повечето от хаковете, като тези които ти слагат мерника върху главата на противника или пък да имаш възможността да гледаш през стени се засичат автоматично от BattlEye.

Има 2 варианта за случващото се. Или BattlEye подобряват технологията си и започват да ловят повече хакери или просто хакерите са се умножили двойно.

Няма коментари

Напиши коментар