Новата карта в PUBG се завръща в тест сървърите
PUBG

Новата карта в PUBG се завръща в тест сървърите

Със сигурност ще може да пробвате новата карта в PlayerUknown's Battlegrounds, ако все още не сте, защото тя се завръща в тест сървърите.

Codename: Savage се завръща в тест сървърите на PUBG тази вечер за още тестове, обявиха от PUBG. Corp. Също така е споменато, че са направени промени по картата.

Новата карта ще бъде налична от 16-ти Април, като ще бъде на разположение само два дни, преди да бъде спряна отново. Отново може да кандидатствате за код на техния уебсайт.

Промените включват три нови места - Banyan Grove е добавен по средата на картата. Изоставена кариера също е едно от допълненията, също по средата на острова. Имаме и нов док, който се намира в югоизточната част на острова.

Синята и червената зона също са претърпяли промени, като времетраенето на червената зона е намалено, а пък синята ще изчислява своето време на изчакване според това колко човека са останали живи.

Динамичното време на картата ще се променя постоянно по време на мач, за разлика от преди, където се променяше само веднъж. 

Тестовият период ще бъде кратък, но PUBG Corp. знаят, че най-добрия начин да подобрят картата е, като слушат своите потребители. Те самите споменават че ще се радват да чуят мнението на хората, които ще опитат от вкуса на новата карта.

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар