Erangel ще получи remaster
PUBG

Erangel ще получи remaster

Първата карта на PUBG ще получи дългоочаквания remaster.

PUBG беше пусната през март 2017 и времето си минава, като феновете на battle royale играта от доста време искаха remaster на първата карта - Erangel.

Иконичната карта е все още любима на доста голяма част от играчите, но последно време не виждаме промени по нея.

Летяха много спекулации за remaster на картата, сега вече имаме новини относно това. Официално, разработчиците обявиха "update to Erangel", въпреки че то ще бъде цял remaster.

 

Новините за актуализацията на Erangel идват с последното видео на разработчиците, което пуснаха на 5-ти юни. Във видеото е обяснено как играта ще прогресира, но най-хубавите новини бяха относно най-известната карта.

Актуализацията ще бъде част от PUBG Season 4, но играчите няма да чакат толкова дълго, че да я играят. Все още нямаме много информация за сезон 4 и тепърва ще излиза нова такава, като дори стартовата дата все още не е ясна.

 Няколко изображения, които сравняват различни местности на картата са показани, за да видите разликите преди и след remaster-а. Разликата е в текстурите и то не е малка. Оформлението на сградите също е променено, като може да видите "затвора" и няколко от къщите.

И преди време се говореше за промени по картата, като трябваше да се добавят няколко селища, но тази промяна набързо беше отхвърлена от феновете на играта и така никога не беше материализирана.


Може да видите каква огромна промяна претърпява затвора на Erangel ​

Може да играете новата карта на тест сървъра. Това каза TS Jang, изпълнителен продуцент на PUBG и това ще може да го направите на 8-ми юни. Със сигурност сървърите ще са пренаселени този уикенд.

Разбира се, за момента ще може да играете новата карта само на PC, като традиционно Xbox One и PS4 версиите получават актуализациите няколко месеца по-късно. Все още нямаме точна дата за пристигането на ъпдейта за конзолите, като те все още имат проблем с поддържането на нормални кадри в секунда (FPS).

Вие какво мислите? Дали новата карта ще върне популярността на играта или отново ще бъде за кратко време? От каква промяна има нужда PUBG за да бъде отново на върха по число играчи, които я играят едновременно. 

Напишете в коментарите вашите мнения.

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар