Кампанията Fix PUBG ще ни позволи да видим по какво работят разработчиците на играта
PUBG

Кампанията Fix PUBG ще ни позволи да видим по какво работят разработчиците на играта

Ако се чудите какво правят разработчиците на играта, докато вие се изнервяте, че не можете да вземете оръжие, заради лаг, то тази статия е за вас.

PUBG Corp. обявиха своята инициатива - "Fix PUBG", чрез която ще се опитат да адресират максимално много проблемите на играта и да ги оправят.

Планът е, да бъдат унищожени бъгове и да бъдат включени новости, които да пренесат PUBG към следващото ниво. Общо взето разработчиците искат да отключат истинския потенциал на играта в следващите няколко месеца.

Голям ъпдейт за PC и Xbox версиите на играта беше пуснат, в който оправиха доста бъгове. Над 100 бъга са налице в играта, като само 37 до момента са оправени. Някои от проблемите, като "Поправете проблема, в който играчите могат да държат оръжие, докато плуват близо до скали под вода" и подобни ще бъдат адресирани в най-скоро време.

Освен бъговете, PUBG винаги е била злеоптимизирана игра, дори на мощни компютри, въпреки излизането от Early Access, това не промени нищо. Разработчиците знаят това и чрез тази кампания ще се работи, както върху клиента, така и върху сървърите. Frame rate drops, desync и server tick rates ще бъдат някои от главните неща, които ще бъдат оправени в скоро време.

Успехът на Fortnite: Battle Royale е ясен, както и това, че те взеха доста от аудиторията на PUBG, но PlayerUnknown's Battlegrounds все още поддържа добри цифри, като последно вдигна 1,179,353 потребителя, които са играли по едно и също време в Steam. Доста повече от всички други игри и почти двойно от най-големия и конкурент - Dota 2.

Повечето от последните ревюта на играта в Steam са "Mostly Negative" и то точно заради проблемите и бъговете. Чрез кампанията, в която разработчиците си признават, че играта не е перфектна и има нужда от подобрения, те искат най-вероятно да покажат колко много ги интересува мнението на потребителите и че те работят по въпроса.

Както казах, ще имате възможност да следите прогреса на разработчиците на техния уебсайт, а до тогава, както винаги - Have Fun! И, естествено, много chicken dinners!

Няма коментари

Напиши коментар