Intel официален спонсор на PUBG Global Invitational
PUBG

Intel официален спонсор на PUBG Global Invitational

Най-добрите процесори ще бъдат използвани на PGI 2018

  • Intel ще спонсорира PUBG Corporation (PUBG Corp) на предстоящето събитие PUBG Global Invitational в Берлин.
  • Всички компютри на турнира ще използват Intel® Core™ i7-8700k процесори.
  • Intel беше партьор за PUBG Asia Invitational през 2017, също така и партньори на ESL събития, Overwatch League и NBA 2K League.

Само за по-малко от месец от както най-голямото някога PUBG събитие, PUBG Corp съобщиха първата главна марка, която подкрепя и помага на събитието. Като официален световен спонсор, Intel ще предоставят на PUBG Global Invitational (PGI 2018) своите Intel® Core™ i7-8700k процесори.

"Като главни споносори на PGI 2018, Intel ще помогнат за допринасянето на най-доброто гейминг преживяване за играчите и феновете с тяхната най-добра гейминг технология, а именно 8-мо поколение Intel Core i7 процесори". "PUBG е най-добрия пример за игра от гейминг иднустрията, която продължава да държи топ класациите". 

Това не е първия път, в който Intel спонсорира Battle Royale Esport събитие. Те също така бяха партньори на PUBG Asia Invitational през 2017 в Пусан, Корея. 

PGI 2018 ще се състои в Mercedes-Benz Arena, Берлин от 25 до 29 юли. 20 отбора ще се изправят един срещу друг за голямата награда от 2 милиона долара.

Intel е един от най-значителните спонсори в гейминг индустрията. Като световен партньор на ESL събитията, името на компанията е привързано и към други събития като Intel Extreme Masters и Intel Grand Slam challenge. Процесорите на Intel са използвани на всички Overwatch League и NBA 2K League събития.

 

Източник: Esportsobserver

Няма коментари

Напиши коментар