Как да се сдобиете с новите PGI скинове
PUBG

Как да се сдобиете с новите PGI скинове

PGI е на прага ни, а ние ще ви кажем точно кога и как да се сдобиете с безплатни скинове

WESTELAND SET

За съжаление, WESTELAND SET ще бъде достъпен, ексклузивно и само за хора, които отидат на събитието в Берлин, Германия. Този скин ще бъде достъпен за продажба в steam магазина 30 дни, след приключване на събитието. От PUBG искат да се отблагодарят на всички, които ще отделят време и средства да посетят събитието, което ще продължи няколко дни.

SPORTY SET 

SPORTY SET ще е по-достъпен, за разлика от WESTELAND SET. Просто се логнете в играта, по време на PGI и ще отключите целия комплект. Той ще бъде достъпен от 25.07.2018 до 30.07.2018. Комплектът няма да може да се продава, така че не забравяйте да се логнете в играта и да си го вземете, защото няма да имате друга такава възможност.

TITLE SET

Тези скинове ще бъдат раздавани от PUBG Партньори, PUBG обществени канали и уебсайтове. Гледайте вашия любим стриймър и може да се сдобиете с някой от кодовете. Този комплект, също няма да бъде достъпен в магазина на steam. Повече детайли ще бъдат пуснати, след като графика на събитието бъде готов.

RINGSIDE SET

RINGSIDE SET може да бъде спечелен, като активирате код, който може да намерите в Twitter, Facebook, Reddit и други форуми. Трябва да следите официалните социални канали, за да разберете къде точно ще се раздадат кодовете.

От PUBG искат всички фенове на играта да имат достъп до празничните PGI скинове, по някакъв начин. Тези скинове ще бъдат достъпни за определено време, така че не забравяйте да вземете тези, които можете!

Ето и малко полезни линкове:

PGI
Twitch
YouTube
Facebook
Mixer

 

Източник: PUBG

Няма коментари

Напиши коментар