Картата Erangel в PUBG получава големи визуални промени
PUBG

Картата Erangel в PUBG получава големи визуални промени

Промените включват балансиране на оръжията по картата, както и създаване на нови местности в нея.

Картите в PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ще получат промени, като от PUBG Corp. започват с първата карта в играта, а именно Erangel.

В официално изявление екипът зад играта потвърди предстоящите промени. Те ще бъдат доста разнообразни, като ще има нови неща, включително нови местности, които на първо време ще бъдат тествани вътрешно в компанията.

Изявлението не разкрива много информация и по-скоро е в отговор на изтеклите изображения в последните няколко дни, които потребител публикува в reddit. Ето и една картинка, в която са съединени изображенията на старата карта и новата, като червените и жълтите точки по нея са сгради, които ще дойдат с новата карта.

Изглежда ще видим доста нови сгради и местности, а от PUBG Corp. казват, че допълнителните местности не са единственото нещо, което се тества в момента. Според изображения изглежда фокуса е именно върху тези неща, но екипът заяви, че се работи и върху доста други подобрения.

Освен това, от PUBG Corp. казват, че изтеклите изображения не показват цялостният план и визия, така че е възможно финалната версия да се различава доста от тях.

От PUBG Corp. казват:

Тъй като някои от вас забелязаха от скорошни изображения на картата, които изтекоха в интернет пространството, ние работим по нови начини да балансираме loot-а и да подобрим нашите карти, като Erangel е първата, която ще претърпи промени. Добавянето на местности е само едно от нещата, които тестваме вътрешно в нашата компания, но със сигурност не е единственото.

Разбираме, че балансът на loot-а по картата е много важна част от играта, но също така признаваме, че оформлението й е също толкова важно нещо, така че работим усилено, за да гарантираме, че всички направени промени ще се чувстват добре, когато бъдат пуснати официално. Планираме скоро да започнем да тестваме няколко потенциални промени в Erangel и ще споделим плановете си за тези тестове през следващите седмици.

Поглеждайки назад във времето, сме виждали доста промени по Erangel и другите карти в играта, но обема на промените сега изглежда много по-голям от предходните.

 

Източник: PUBG
Посетете: Българското PUBG общество

Няма коментари

Напиши коментар
Tags