Мобилната версия на PUBG е свалена над 100 милиона пъти
PUBG

Мобилната версия на PUBG е свалена над 100 милиона пъти

Само четири месеца след излизането си, PUBG Mobile може да се похвали с над 100 милиона сваляния!

Освен, че е страшно популярна за PC и конзоли, PUBG мачка и на мобилния пазар. Още повече, тези 100 милиона сваляния не броят Китай, Япония и Корея, което значи, че числото е доста по-голямо.

Според издателите Tencent, мобилната версия на PUBG е била най-сваляната игра в над 100 държави в седмицата на пускането й на 19 март тази година, което поставя абсолютен рекорд. От компанията също споделят, че над 14 милиона души играят играта ежедевно (тази статитика отново изключва Китай, Япония и Корея).

"Искаме да благодарим на отдадените разработчици от Lightspeed и Quantum Studios и най-вече на отдадените фенове по света, които продължават да ни вдъхновяват със своята страст и отдаденост" - споделя Винсент Уанг, генералният мениджър на международния екип за издаване на PUBG Mobile.  "Ще продължаваме да вдигаме летвата за мобилния гейминг и ще се постараем да предоставим още по-добро съдържание за нашите потребители"

От Tencent наскоро сключиха партньорство с Paramount Pictures, за да предоставят съвсем ново съдържание в PUBG Mobile, базирано на хитовото кино заглавие "Mission: Impossible - Fallout", което включва класическата музика на поредицата, нови облекла, нови предизвикателства и още. 

Нито Tencent, нито разработчиците от PUBG Corp. споделиха какви доходи им донася приложението със своите микротранзакции. Но доклад от SensorTower твърди, че играта изкарва $650,000 на ден благодарение на новият Royale Pass.

 

Можете да свалите PUBG Mobile безплатно от

App Store (iOS)

Google Play (Android)

 

Няма коментари

Напиши коментар