Ninja, shroud, Dr.DisRespect и други ще участват в благотворителен PUBG турнир
PUBG

Ninja, shroud, Dr.DisRespect и други ще участват в благотворителен PUBG турнир

Някои от най-популярните стриймъри и личности по-късно днес ще се включат в третия ден от най-голямото PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS събитие досега и ще се борят за 1 милион долара награден фонд, които ще могат да дарят за благотворителност впоследствие.

Днес е третият ден от PUBG Global Invitational 2018 и следва да бъде последен ден от TPP (third-person prespective) игрите след победата на корейските момчета от отбор Gen.G Gold вчера, които се прибраха с 400 000 долара вкъщи.

Tyler "Ninja" Blevins, Michael "Shroud" Grzesiek и Guy "DrDisRespect" Beahm са измежду 40-десетте стриймъра и личности, които ще вземат участие заедно с още толкова на брой професионални играчи за благотворителност по техен избор.

Всички играчи ще бъдат разпределени в 20 отбора, всеки от които ще съдържа два професионални играча и две личности, и ще изиграят серия от четири Squad мача. Професионалните играчи, които ще играят, все още не са обявени.

Победителят ще получи 600 000 долара, които ще може да даде за благотворителност по свой избор, докато за второ място ще бъдат дадени 300 000 долара. Отборът на трето място ще получи 100 000 долара.

Феновете на електронните спортове и PUBG в частност ще могат да наблюдават мачовете на живо чрез официалния Twitch канал на събитието, започвайки в 17:00 часа българско време.

След като стриймърите се позабавляват, 20-те отбора, които ще вземат участие в PGI 2018, включвайки Team Liquid, Gen.G Gold и OMG, ще се върнат на сцената през уикенда. Финалната част от събитието ще бъде FPP (first person prespective) и участниците ще се борят за още един милион долара награден фонд.

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар