OGN със зала, специално изградена за NPL по PUBG
PUBG

OGN със зала, специално изградена за NPL по PUBG

OGN представи своята специализирана еспорт зала Super Arena, намираща се в Калифорния, като с това организира и събитие със знаменитости, наречено OGN Supermatch: Alpha.

През октомври стана ясно, че OGN ще си партнира с PUBG Corp., за да стартира професионална PUBG лига, наречена National PUBG League (NPL), която с времето ще бъде изместена изцяло в Северна Америка.

Откриването на OGN Super Arena се случи под формата на специално събитие, в което се срещнаха знаменитости, професионални играчи и интернет личности, които се състезаваха помежду си. Cloud9, продуцентът deadmau5, създателят на съдържание Jericho и YouTube комедиантите The Try Guys се състезаваха в благотворителни PUBG срещи.

DJ Lee - основател на CJ E&M America коментира:

"С това събитие нашият старт в САЩ вече е официален и ние сме много развълнувани да представим новата ни арена и студио за феновете тук и по света. Нямаме търпение да покажем на всички следващата фаза от това приключение."

OGN Supermatch е едно от водещите събития, които ще се проведат в залата. Едно от важните ѝ характеристики е това, че тя ще бъде дом на National PUBG League, а това е един от деветте региона, с които PUBG лигата ще започне през януари 2019 г.

С площ от 35 000 квадратни метра, Super Arena ще предлага капацитет до 100 играчи и 400 зрители. Сцената е създадена с идеята за турнири по Battle Royale игри.

Иначе първият сезон на PUBG Global Championship (PGC) ще разделен на три етапа, всеки от които ще трае около три месеца. През тези три месеца мачовете във въпросните регионални лиги, една от които ще бъде NPL, ще вървят постоянно и ще излъчват най-добрите отбори. Повече за кулминацията на тези региони и техните лиги може да научите от тази статия.

Сцената изглежда страхотно и е важна стъпка напред към това Америка да има още една хубава еспорт зала. Събитието National PUBG League ще помогне за привличане на повече очи към залата с провеждането си там.

 

Източник: EsportsInsider

Посетете Българското PUBG общество!

Няма коментари

Напиши коментар