PUBG добавят скинове на оръжията
PUBG

PUBG добавят скинове на оръжията

Факт. Но пък шансът да ви се падне точно такъв скин е много малък.

Най-после ще видим скинове на оръжията в PUBG. След излизането на официалната версия на играта през Декември, PUBG Corp. решиха, че е време за още допълнения.

Актуализацията е вече пусната в тест сървърите. Играчите там ще получат 100,000 BP, 20 ключа "Weapon Cosmetic", 20 "Early Bird" ключа и 10 "Triumph" кутии. След тестът ще бъдат вкарани и в официалните сървъри, стига всичко да бъде стабилно.

И да... Точно така!
Ще трябва да сте късметлии, за да ви се падне някой скин за оръжие и няма да имате възможност да си ги купувате директно. Единствения начин ще бъде, чрез платената "Triumph" кутия или "Raider" кутия. "Triumph" кутията може да ви се падне, а шансът това да стане е 20%.

"Raider" кутията няма да има нужда от ключ, за да бъде отворена, но скиновете вътре ще бъдат с много нисък шанс да се паднат, който може да видите малко по-горе.

За пример ще дадем Gold Plate скина за S686, за който ще трябва да имате "Raiders" кутия. След като отворите кутията - ще имате 0.0064% шанс този скин да ви се падне. Даже всеки скин, който не е Rugged Beige има шанс по-нисък от 6.5% в безплатната кутия.

В кутията "Triumph" нещата не стоят много по-добре. Glory скинът на AKM-а ще имате шанс от 0.16%, а пък Desert Digital M416 ще има 1.16% шанс. 

Тестовият сървър има и няколко допълнителни неща. Имплементирано е да може да играете само в собствения си регион, това би намалило PING-а на повечето играчи и ще стане малко по-лесно за игра в близкото бъдеще. Това означава, че единственият начин да играете с някой от друг регион е, ако сте в едно лоби.

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар