Синята зона е променена и ще ви оставя с по-малко време за събиране на екипировка
PUBG

Синята зона е променена и ще ви оставя с по-малко време за събиране на екипировка

Най-добре ще бъде да се научите как да взимате предметите от земята по-бързо или ще понасяте последствията!

Ако вече сте свикнали на темпото на синята зона, е, имам лоши новини за някои от вас и добри за други.

PUBG Corp. пренастройват синята зона в новия си пач, който вече е на разположение в тестовия сървър. 

Накратко, ще имате по-малко време за прекарване извън полето, което е обозначено като ЗОНА. Така че ще бъде добра идея да се ориентирате от по-рано и да тръгвате! Също така синята зона ще прави повече щети в края на играта. Като се има предвид правенето на щети в края на играта до сега, вече ще бъде малко по-страшно.

Промените ще се усетят най-много в началото на играта, където ще имате по-малко време за събиране на екипировка. Втората синя зона ще бъде значително по-къса - 90 секунди, вместо 200 секунди.

Предвижването на кръга ще бъде по-бързо в началните стадии на играта, но ще бъде доста по-бавно в края. Това ще позволи на играчите да се предвижват малко по-стратегически към крайните зони.

Щетите на синята зона не са променени до седмата, осмата и деветата фаза на играта. Във финалните фази, щетите са увеличени с 1, 2 и 3 точки и затова очакваме да "удря" здраво!

Малки подобрения виждаме и при Miramar. Повече пътища, пътеки и стартиращи позиции на коли са добавени към картата. Добавен е и Оазис в северната част на Miramar, както и едно ново село в северозападната част на картата.

За край, искам да кажа че няма да има повече дрехи по земята. Най-после PUBG ще премахнат излишните дрехи, които ни bait-ваха по време на игра.

 

Източник: DotEsport

Свързани страници

Виж всички
PUBG
PUBG Режим: WAR
Еспорт
Потенциалнику: Ring of Elysium
League of Legends
C9 Sneaky с нов косплей

Няма коментари

Напиши коментар