PUBG Corp и StarLadder ще пуснат Европейска професионална лига по PUBG през 2019
PUBG

PUBG Corp и StarLadder ще пуснат Европейска професионална лига по PUBG през 2019

Европейска професионална лига по PUBG, както и Conteders League ще има общ награден фонд от €1,000,000.

От януари 2019, Европейската лига по PUBG ще бъде част от глобална система, в която най-добрите отбори от PEL ще имат шанс да се класират за международното събитие, в края на сезона, а най-добрите отбори от всеки регион ще се състезават един срещу друг, за да се разбере кой е шампионът.

Лигата ще има три фази за сезон 2019. През целия сезон 16 отбора от PUBG Европейската лига ще играят в специално направено студио за Battle Royale, което ще бъде в една от европейските столици. PUBG Corp. ще предоставят място, където отборите да отседнат, както и ще платят разходите за път. Квалификациите ще започнат през октомври и ще продължат до средата на декември, като кулминацията ще бъде LAN събитие с 32 отбора.

Лигата е част от плана на PUBG Corp., които искат да създадат устойчива глобална еспорт инфраструктура, а това се очаква да продължи 5 години.

Alex Nam, който е вицепрезидент на PUBG Corp. каза:

"Радостни сме, че ще работим заедно със StarLadder по този страхотен проект. StarLadder са се доказали като организация, на която можеш да разчиташ, както и като иновативен и мотивиран партньор. Очакваме много вълнуващи нови неща, които да се родят от това партньорство."

 

Roman Romantsov, CEO и създател на StarLadder също не остана по-назад:

"PUBG е страхотна игра с милиони верни последователи, въпреки че е младо еспорт заглавие. Имайки опита в създаването на стотици турнири през годините, от StarLadder сме горди да бъдем част от разработването на PUBG като спорт с истинска, професионална лига. Да предаваш поточно PUBG е предизвикателство, но ние сме готови за това. Постоянно се стараем да се разиваме и подобряваме. Обещаваме, че ще ахнете от нашата продукция още веднъж."

 
Изображение: PUBG

Европейската лига ще бъде базирана на система, която ще позволява на отборите да се класират за по-горна лига, но също така и да отпадат от там. Това ще позволи на не толкова познати отбори да се докажат на сцената, ако заслужават мястото си при топ отборите.

Отворената лига, за нови отбори, ще бъде разделена на три региона: Западна Европа, Източна Европа и Близкия Изток и Африка. "Contenders League" ще бъде за по-опитни отбори и ще побира цяла Европа. Отборите ще могат да стигнат до топ дивизийте на лигата, като печелят специални турнири в края на всяка фаза.


Изображение: PUBG

Ако искате да участват на квалификацийте, ще може да се запишете тук:

 

Посетете: Българското PUBG общество

Няма коментари

Напиши коментар