PUBG добавят нови функции в играта
PUBG

PUBG добавят нови функции в играта

Новата актуализация включва "emotes", нов лист с приятели и "постижения"

Новата актуализация на PUBG е вече ТУК! След споменатите по-горе, естествено включваме и оправяне на някой бъгове. Актуализацията е 9GB, така че ще ви отнеме известно време да я изтеглите и инсталирате, но пък какво от това. Гледаме напред!

EMOTES

Това е най-новата функция в PUBG, но не е нова в Battle Royal жанра. Fortnite имаха тази функция от самото начало, а сега играчите на PUBG, ще имат възможността да BM-ват своите опоненти след като ги убият.
За да използвате "emotes", трябва да задържите "~", а след това натискате върху избраното от вас действие.

ЛИСТ С ПРИЯТЕЛИ

Листът с приятели, който беше вкаран в играта не е същият, като досегашния. С новия "PUBG-only" лист с приятели ще може да добавяте до 50 приятеля. То ест ще може да ги търсите чрез Steam, Mail.ru и тн. Няма да бъде задължително да сте приятели в Steam, за да бъдете приятели в PUBG.

ОПТИМИЗАЦИИ

Няма да бъде PUBG, ако не е включено и добре познатите "bug fixes". Общо 26 са те, като някой от тях са свързани с катеренето на стени, звукови ефекти, бъгове с превозните средства.

Естествено са направени и допълнителни актуализации, за да се оптимизира играта. Намален лаг, намалени крашове, след опит за зареждане на картата и оптимизирани физики на сградите и физиките на превозните средства.

Няма коментари

Напиши коментар