PUBG Event Pass и нова награждаваща система
PUBG

PUBG Event Pass и нова награждаваща система

В PUBG предстои да се пусне система, която награждава играчите.

Поради достигането на 50 милиона продадени копия на играта, разбира се Хbox и PC взети заедно, за първи път в историята PUBG е намалена с цели 33%, която оферта важи до 5 юли, готино, нали?

И това не е всичко! Вероятно знаете за новата карта, Sanhok, която ще бъде пусната този петък! Заедно с нея от PUBG Corp решиха да предоставят на играчите нова система Event Pass, която следи напредъка на играчите и им позволява да отключват нови предмети, които разбира се са различни от тези, които можем да спечелим от кутиите. И системата, и новата карта ще бъдат пуснати този петък 22 юни.

"Event Passът бе провокиран от играчи, които искаха система, която да следи напредъка на играчите и да отключват нови предмети в същото време. Тази система е различна от тази с ключовете и кутиите. Също както системата с ключовете и кутиите, вие ще можете да отключвате различни награди без значение дали сте закупили пакета или не. Ако не сте платили за Event Pass, вие ще можете само временно да отключвате някои от предметите (и един специален предмет, който може да отключите завинаги). Обаче, ако заплатите за пакета, може да отключите много ексклузивни награди и то завинаги, като за целта трябва да изпълнявате различни мисии за да вдигнете вашето ниво."

"Ако обаче сте скиптичен и не желаете да закупите пакета, а искате да изпълнявате различните мисии, вие ще можете да го направите безплатно и напредакът ви ще бъде запазен, така че, ако решите да си го закупите по-късно да може да отключите всички награди, които сте спечелили."

От PUBG Corp съобщиха, че първият Event Pass е базиран на новата карта - Sanhok. Пакетът ще продължи около 4 седмици и вклюва много дневни, седмични и специални мисии само за картата Sanhok. Наградите се отключват чрез приключването на отделни мисии и покачването на нивото ви. Предметите, които печелите няма да могат да се продават и съответно закупуват от магазина на Steam или пък да ви бъдат подарени от друг играч. "Само тези, които си ги спечелят ще могат да се изфукат с тях в игра".

Източник: pcgamer.com

Няма коментари

Напиши коментар