PUBG и FACEIT в партньорство за създаване на автоматизирани турнири
PUBG

PUBG и FACEIT в партньорство за създаване на автоматизирани турнири

Платформата за онлайн турнири FACEIT подписа с PUBG Corp. и вече ще предлага възможност потребителите им да участват в PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS турнири.

Ето и в общи линии какво включва това партньорство.

Напълно автоматизирани турнири

Системата е направена така, че всяка игра, която бъде изиграна, за нея ще бъде достъпна пълна статистика директно в съответната ѝ страница във FACEIT платформата, а ето и пълните възможности:

  1. Лесно създаване на турнири;
  2. Възможност за промяна на всички сървърни настройки;
  3. Лоби система, която автоматично ще поставя играчите в отборите, в които трябва да играят за предотвратяване допускането на човешки грешки;
  4. Резултатите автоматично ще се актуализират между всеки един рунд на мача;
  5. Във FACEIT ще бъде достъпна цялостната статистика от мач след провеждането му.

Проследяване на прогреса

FACEIT пренасят своята вече позната система за извършване на прогрес и за PUBG. Това ще позволи на играчите да качват ранг, играейки в системата, и да проверяват на кое място се намират във своя регион/държава чрез специална класация. Детайлна статистика ще бъде достъпна и в профила на всеки играч.

Лиги, ладери с дивизии и награди

Ще имате възможността да играете индивидуално, както и да сформирате отбор със своите приятели и да играете в състезателна среда чрез напълно нова система за лиги във FACEIT.

Ще можете да се изкачвате по дивизиите, започвайки от Bronze и достигайки до Master в своя регион (Bronze, Silver, Gold, Diamond, Master), като всички лиги ще предложат общ награден фонд от над 2 милиона FACEIT точки, които впоследствие може да използвате в магазина на FACEIT или да си изтеглите в парична сума.

Възможност за създаване на ваша собствена състезателена общност

Както вече може би знаете, във FACEIT неотдавана въведоха нова система, наречена FACEIT Hubs. Тя предлага вътрешни лиги с чат, класации и статистики, до които може да определите кои или какви играчи да имат достъп. Тази система ще бъде налична и за PUBG.

За да участвате в затворения бета тест на PUBG директорията във FACEIT, е нужно да подадете заявление от тази страница.

 

Източник и изображение: FACEIT Blog

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар