PUBG представят нов тренировъчен режим
PUBG

PUBG представят нов тренировъчен режим

Време беше и това да се случи, чакахме прекалено дълго.

Следващият месец, PUBG ще ни представи свой тренировъчен режим, като ще има много повече неща от просто стрелба по мишени.

Цялата карта ще бъде конструирана, за да подобрява твоите умения, в различни ситуации. Това е част от "Fix PUBG" инициативата, където разработчиците на играта ни дават възможност да видим по какво точно работят - производителност, игра с непозволени средства и т.н. Целта е, PUBG да стане една "по-добра, по-стабилна и по-честна игра."

Тренировъчният режим, който ще дебютира следващия месец, ще ни представи няколко традиционни стрелбища, също така и зони, където да кацате с парашути, да хвърляте гранати, да се биете с оръжия или юмруци, паркур зона, зона за каране на коли и още много. Надеждата е, новите играчи да научат основните неща в играта, а пък играчите с повече опит да "загреят". Можем да споделим, че някои от мишените дори ще могат да се накланят наляво и надясно, като са близко до дървета, вместо да стоят мирно.

Спецификите на картата не са точно определени, като разработчиците ще се съобразяват с исканията на играчите, естествено, ако те са разумни.

Ето и няколко снимки от картата:

 

Източник: TheVerge

Няма коментари

Напиши коментар