Новата карта в PUBG е глътка свеж въздух за играта
PUBG

Новата карта в PUBG е глътка свеж въздух за играта

Освен Miramar и Erangel, вече имаме и трета карта, която още не е в официалните сървъри, но най-вероятно ще влезне.

Новата карта в PUBG върна живота в играта, или поне в тестовия сървър.

Кодово име: Savage е едно от най-новите попълнения в играта и за момента обществото реагира много положително, след западането на играта последно време и изкачването на трона, от страна на Fortnite.

Основната разлика между Savage и другите карти е, че е значително намалена големината. От личен опит ви казвам да не подценявате това, защото точно заради малките размери, след като паднете веднага ще се намери някого, с който да се сбиете. Тъй че преимуществото ще отиде при човека, който се добере първи до оръжие.

Друго нещо, което можем да забележим веднага е, че кръгът е показан още в началото на играта, то ест ще може да прецените къде точно да паднете, дали искате да сте близо или по-далече от кръга. Веднага, след като кацнете ще изпитате нуждата от това да се движите постоянно, тъй като екшънът е гарантиран! 

Картата е разчупена по средата от река, но пък има мостове, които ще ви помогнат да минавате през трите различни части.

Със сигурност отново ще срещаме проблеми с водата, но пък какво? Каквото е за нас, такова за другите.

Картата е пълна с малки сгради, които ще ви позволят да си починете от интензивния екшън, който ви очаква. Но както това се отнася за вас, така и за другите играчи, така че се запасете с "flashbangs" и гранати.

Savage е пълен с различни оръжия във всяка една точка, в момента. Очакваме, обаче, това да се промени с продължаващата разработка на картата. Засега, да кацнеш и веднага да те чака оръжие пред теб е много яко!

Като цяло, новата карта е глътка свеж въздух за PUBG. По никакъв начин това няма да повлияе лошо, дори очакваме покачване в цифрата играчи, играещи играта.

Ако още не сте си взели код за тестовия сървър, може да го направите тук: SAVAGE

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар