Shroud нарече PUBG
PUBG

Shroud нарече PUBG "загуба на време"

Michael "shroud" Grzesiek имаше кратък допир до PUBG в четвъртък, 18 април, като изигра само две игри, преди да спре играта и да я нарече "загуба на време".

Както ни е известно, Shroud е бивш CS:GO професионален играч, който стана стриймър и то един от най-големите в платформата на Twitch, благодарение на уменията му в различните FPS игри, като PUBG и Apex Legends.

Докато PUBG е една от игрите, с които shroud направи име, това не промени въобще нещата и shroud тотално спря да играе именно тази игра, като я пусна отново за първи път на 18 април след много дълга пауза.


Shroud стана един от най-гледаните стриймъри в Twitch по време на ерата PUBG

Какво точно стана със shroud в PUBG?

Shroud пусна стрийм и се надяваше да играе PUBG, игра на която се радваше толкова много в миналото. За жалост на феновете на играта, това не продължи дълго, като shroud срещаше постоянни проблеми с лаг, които го накараха да спре, след по-малко от час и отново се запъти да играе Apex Legends.

Първите игри, в които Michael игра наистина лагваха много и докато той се приготвяше да даде трети шанс на играта, то той реши, че всичко до тук е било достатъчно, след като дори имаше проблеми в лобито, преди самият мач да започне.

"Няма да играя това" - каза Shroud ядосано и затвори играта. "Това е глупаво. Не ми пука. Няма да се занимавам с това, губя си времето."

Завръщането на shroud в PUBG щеше да бъде една свежа глътка въздух за феновете му, след постоянните Apex Legends стриймове, като лобитата на Apex в последно време срещат проблеми, а най-обичайният бъг е свързан с играта на "забавен кадър", което всъщност кара мачът да бъде игран на по-малко от 100% скорост.

На 16 април, shroud каза, че е готов да спре да играе Apex Legends и да се върне към PUBG, но след ужасния лаг, който срещна в играта, едва ли това ще се случи.

Коя ли игра ще избере да играе shroud не е ясно, като последно време го наблюдаваме да играе Escape from Tarkov, но определено има други заглавия, които го интересуват повече, като се има предвид големината на Battle Royale пазара.

А докато разберем коя ще бъде следващата игра, по която ще се зариби shroud, както винаги - Have Fun!

 

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар