Скинове на The Joker и Harley Quinn идват в PUBG
PUBG

Скинове на The Joker и Harley Quinn идват в PUBG

Не знам за вас, ама аз се изкефих на макс на новите скинове, които ни показаха от PUBG Corp.

PUBG Corp и DC направиха колаборация, за да получим скиновете на The Joker и Harley Quinn в PlayerUnknown's Battlegrounds

Всеизвестното дуо от Suicide Squad ще навлезне във виртуалния свят на PUBG скоро, като най-вероятно ще дойдат заедно със "снежната карта", която чакаме вече доста време.

И двата скина изглеждат едно към едно с героите от филма, дори Harley си има своята бейзболна бухалка.

Естествено, това идва след като Fortnite направиха кросоувър с Avengers - имахте шанса да играете като Thanos в един от временните режими на играта. Много хора се питат защо точно PUBG Corp са избрали Suicide Squad, а не Justice League? Най-вероятно защото реализира по-добри продажби от Justice League, макар да не бе толкова добре приет от публиката. Suicide Squad реализира 746,8 милиона долара в бокс офиса, а Justice League едва "скромните:" 657,9 милиона.


С идването на зимата очакваме и снежната карта, както и двата скина на The Joker и Harley Quinn. Името на картата се предполага да бъде "Dihor Otok", и ще изглежда така:

 
Снимки от новата снежна карта, която ще бъде пусната скоро

Новите скинове няма да оправят бъговете в играта, но пък ще бъдат зарибявка за феновете на Жокера и Харли. Лично на мен ми харесаха доста, да си призная. Лошото е, че като играете "1st person" няма да може да си виждате героя, а само другите ще могат да се любуват на скина ви. Така малко се губи удоволствието, не мислите ли?

И все пак изпитвате някакво странно желание да ги имате! Дали няма да видим и някакви легендарни оръжия в близкото бъдеще. Примерно да започнем да хвърляме батаранги или пък да вземем лъка на "Зелената Стрела"? Питанките са много, отговорите малко. Все пак PUBG вкарват нови неща в играта, естествено след като Fortnite превзеха света на Battle Royal игрите, то PUBG искат да върнат старата слава, но да си признаем, това едва ли ще стане.


Батарангът е едно от оръжията, които Батман използва

 

Смятам, че с идването на новата карта и тези скинове, PUBG ще имат малко по-голяма цифра хора, които ще я играят на дневна база, но отново всичко ще стихне след това. При наличието на безплатната игра Fortnite, както и на новата Call of Duty, която има Battle Royal режим, просто не виждам момент в който PUBG отново ще бъде царят на този жанр.

А докато излезнат новите скинове и новата карта, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
IEM Chicago: Пряко по HaveFun TV
CS:GO
Na`Vi спечелиха BLAST Pro Series

Няма коментари

Напиши коментар