Survivor Pass: Vikendi
PUBG

Survivor Pass: Vikendi

Vikendi Survivor Pass ще струва 10 долара и ще ви даде достъп до премиум наградите.

Днешният пач на PlayerUnknown's Battlegrounds ни предостави нов pass: Vikendi.

С пускането на новата карта Vikendi, PUBG Corp пуснаха и нов pass за играчите. Това е вторият pass в играта след Sanhok pass, като PUBG сякаш последваха примера на Fortnite с тази система от пасове.

Добрата новина е, че разработчиците са чули или прочели нашите молитви и Vikendi pass е по-възнаграждаващ за всички играчи. Като за начало, Vikendi Survivor Pass ще бъде наличен за цели десет седмици.

Ще има както безплатна версия, така и премиум - платена версия, която ще ни струва 10 долара. Всички играчи ще могат да правят прогрес и в двете версии, но само тези които си платят премиум, ще могат да получат премиум възнагражденията, докато безплатната версия пак ще има възнаграждения, но... няма да са премиум. - Божинката.

Структурата е почти същата като на сегашната "Survival Rewards" система, където на играчите им се отдава възможност да печелят неща от дневни или седмични мисии, което им дава и "XP", което може да им увеличи нивото на паса. Всички получават три дневни мисии и десет седмични.

Играчите без премиум версия ще могат да правят четири седмични мисии, а премиум играчите ще имат възможността да правят по десет.

PUBG Corp. обясниха, че има три типа мисии - Beginner (начинаещ), Premium (премиум) и Challenge missions (мисии - предизвикателство).

  • Beginner (начинаещ) са най-лесни, достъпни за всички.
  • Premium мисиите също са достъпни за всички, но наградите от тях могат да бъдат взети само от premium играчи.

Пачът от днес включва и нова система с купони, която ни предлага още един начин да печелим награди, освен с BP. Купоните може да намерите в кутии, които са разпръснати из различните нива на pass-а и могат да бъдат взети от специалната секция в магазина на играта.

Ако ви мързи да вкарвате много часове в играта и да "фармите" всички награди от pass-а, винаги може да си закупите 5, 20 или 50 нива от магазина, което ще ви спести време за сметка на пари.

Vikendi event pass вече наличен за PC. Играчите на конзоли ще получат актуализацията някъде през януари, но няма точна информация за момента.

Приятна игра!

Източник: vg247, PUBG

Посетете Българското PUBG Общество

Няма коментари

Напиши коментар