Вече са ясни първите 6 отбора за професионалната европейска PUBG лига
PUBG

Вече са ясни първите 6 отбора за професионалната европейска PUBG лига

Останалите участващи отбори ще бъдат селектирани чрез квалификации

Както вече знаете, преди повече от месец PUBG Corp. и Starladder обявиха, че през януари 2019г. ще дадат старт на професионална европейска PUBG лига. Ако все пак сте пропуснали тази информация, можете да прочете подробности относно лигата тук

Това, което все още чакахме от организаторите е да разкрият кои ще бъдат отборите, които ще вземат участие в първия сезон от лигата. Вече знаем кои са шестте поканени отбора, които ще се състезават за титлата и награден фонд от €1,000,000.

Team Liquid, FaZe Clan, Ninjas in Pajamas, the Pittsburgh Knights, Natus Vincere и Team Vitality са първите от общо 16-те отбора. Останалите 10 ще бъдат излъчени чрез LAN квалификации от 10 до 16 декември. А пък на тези квалификации ще вземат участие 17 отбора, които са спечелили отворените квалификации, плюс 15 поканени отбора.  

Лигата ще има три фази за сезон 2019. Първият от трите етапа на PEL ще се проведе в рамките на три седмици и ще завърши с глобално PUBG събитие. 


Въпреки че в социалното пространство напоследък, както и за всяко друго нещо реакциите са противоречиви, PUBG прави усилие да се развива. Преди няколко дни разработчиците обявиха, че на 7 декември играта официално ще получи своята PS4 версия (най-накрая!). Въпреки че от компанията сякаш не се вслушват особено в гласа на своята публика, играта е едно от постоянните присъствия в най-гледаните игри в Twitch.


Много скоро ще разберем как ще се развие лигата, кои ще бъдат останалите отбори, които ще се преборят за място в нея и как ще се развие PUBG като цяло. Както обикновено, ще ви държим в течение на случващото се. Have Fun!

Посетете Българското PUBG общество!

Няма коментари

Напиши коментар