Направи свой BILLA магазин
Ревю

Направи свой BILLA магазин

С новата промоция в BILLA ще можете да си построите собствен магазин

Смятам знаете, че от време на време BILLA пускат разни готини промоции, които ме карат с абсолютна гордост да заявявам на касата, че искам опаковка-от-нещо-си. Най-вече защото обичам да събирам колекции от неща (все пак играя World of Warcraft). Вкъщи е пълно с албуми със стикери - динозаври, Джейми Оливър и други. Сега обаче от BILLA вдигнаха нивото и ни предлагат нещо повече - освен физическа, и виртуална колекция.

От 23 август до 17 октомври в магазините на BILLA се провежда промоционална кампания, в рамките на която ще имате възможност да построите свой собствен BILLA магазин! Със стартовия пакет може да бъде изградена част от конструкцията на магазина (основа, три стени, входни врати, торби BILLA, надпис BILLA и др.). Отделно, пакетът съдържа и стикери за залепване във вътрешността на магазина, които имитират рекламни постери. Частите, необходими за доизграждане на магазина, както и за сглобяване на вътрешното оформление на магазина, се съдържат в опаковките, които се предоставят като подарък при направена покупка за 15 лв. в магазин BILLA. Тоест, ако напазарувате за 30лв., ще получите 2 опаковки с части.


До тук - ясно. Но какво имах предвид по-рано, споменавайки виртуална колекция?

Със специалната апликация за телефон (както за iOS, така и за Android) ще можете да редите колекцията си и в своя виртуален BILLA магазин. Магията става много лесно - щом отворите пакетче с части ще можете да ги сканирате и те автоматично се добавят и към вашата виртуална колекция!


Добре де, но какво можем да правим в този виртуален BILLA магазин?

Можете да се разхождате в него чрез очила за виртуална реалност. Ако нямате налични, можете да се сдобиете с едни от BILLA на цена от 9,99лв. Което е доста готино - след като построиш нещо на масата вкъщи да имаш възможността да се разходиш из творението си.


Какво още мога да правя с приложението?

Освен виртуалните разходки има куп готини зарибяващи игри, които са мега смях. Аз лично много се забавлявам да се състезавам с колегите от офиса, както и с племенниците ми. Все пак всяка игра има точкова система и ранглиста за най-добри постижения. Което е супер, защото който се класира на последно място прави кафе за останалите. Ето и какви игри можете да очаквате:

 


Пилешки дартс

Класически дартс, но… с гумено пиле в Augmented Reality (Добавена реалност, което значи, че чрез камерата на телефона ви таблото за дартс може да стои в реално време на стената в хола ви, например). От всички игри, тази е любима и на кучето ми, което постоянно се оглежда да види къде е гумената играчка.


Ябълков лабиринт

Спомняте ли си, като малки имаше едни пластмасови блокчета с лабиринт и метално топче? Трябваше да навигираме топчето като накланяме пластмасовото блокче? Е, докато не докопах тази апликация не се бях сетила колко много ги харесвах тези игри. Сега концепцията е същата, но навигирате ябълка през лабиринта, като накланяте телефона си.


Бързоходец в магазина

Готин платформър, версия на добре познатия ни мустакат водопроводчик. Пречките са колички и щандове, а вместо монети събирате BILLA карти. Още не съм стигала до края на нивото, но се надявам да не ми кажат, че принцесата, която търся е в друг магазин.


Баскетбол с диня

Тук името говори само за себе си. Хвърляме диня в пазарска количка и се надяваме да сме точни, защото иначе тя се разбива на парчета.


Кулата

Може би тази игра е и една от причините да не съм архитект. Строите кула, като трябва в точния момент да поставите всеки следващ етаж. Аз лично колкото и да се мъча не мога да построя нещо по-високо от 5 етажна сграда, та ще се радвам в коментарите да споделите ако успеете да биете моя рекорд и да дадете някой-друг трик как става.


Пълната информация за промоцията можете да откриете на официалния сайт на BILLA

Това ревю е направено с любезното съдействие на BILLA

Няма коментари

Напиши коментар
Tags