DreamHack Pro Circuit по Rocket League
Rocket League

DreamHack Pro Circuit по Rocket League

Най-големият фестивал за дигитална култура в света, DreamHack, обяви нова серия турнири във връзка с популярната игра Rocket League.

DreamHack Pro Circuit ще разполага с четири издания през 2019 г., като общият награден фонд ще бъде 400 000 долара (по 100 хиляди на издание).

За DreamHack това няма да бъде първото събитие, което ще правят за Rocket League и те вярват, правилната стъпка е да продължат своето партньорството със създателите на играта.

Главният продуктов мениджър Michael Van Driel на DreamHack AB в официално изявление сподели:

"След като вече бяхме домакини на три международни турнира по Rocket League през 2017-та и 2018-та, видяхме от първа ръка както размера, така и страстта на аудиторията на играта. Стартирането на DreamHack Pro Circuit символизира нашият ангажимент към Rocket League и очакваме с нетърпение голяма година, в която да продължим да бъдем иноватори и да създадем четири от най-убедителните шампионати на Rocket League."

Rocket League се стреми да постави началото на събития от високо ниво за играта, а партньорството с DreamHack им дава по-добър шанс да го постигнат с богатия опит, който DreamHack имат.

Мениджър Еспорт операции Josh Watson на Psyonix в официално изявление сподели:

"През последните две години разработихме силни взаимоотношения с нашите партньори в DreamHack и сме развълнувани да надградим този успех с четири нови живи събития, които стават част от Rockets League еспорт екосистемата с въвеждането на DreamHack Pro Circuit. Екипът на DreamHack непрекъснато демонстрира, че споделя ангажимента на Psyonix да предоставя продукти от най-високо ниво, възнаграждавайки състезателната среда и очакваме с нетърпение да продължим да работим заедно, за да направим Rocket League огромен успех в DreamHack през 2019 г."

Всяко събитие в професионалния цикъл на играта ще включва от 32 отбора нагоре, които ще се състезават за шанса си за парче от наградните фондове от 100 хиляди долара на издание.

Текущият график на събитията от DreamHack Pro Circuit 2019 е:

DreamHack Leipzig - от 15 до 17 февруари
DreamHack Dallas - от 31 май до 2 юни
Събитие някъде в Европа през юли
Събитие някъде в Северна Америка през септември

 

Източник: DreamHack

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар