Epic Games придоби разработчика на Rocket League
Rocket League

Epic Games придоби разработчика на Rocket League

Разработчикът на игри Psyonix се присъединява към семейството на Epic Games.

Студиото Psyonix и тяхната известна игра с коли Rocket League вече са част от портфолиото на Epic Games. Придобиването все още е в процес на приключване, но двете компании очакват то да се случи към края на месец май и началото на юни тази година.

В официалното прессъобщение на Psyonix се казва следното:

Днес е голям ден за нас, тук в Psyonix, защото, официално се присъединяваме към семейството на Epic Games. Rocket League винаги е била и винаги ще бъде игра, ръководена от общността, и сега, когато сме обединили усилията си с Epic, ще можем да служим на нашата общност по по-добър начини!

Psyonix потвърди, че екипът, който досега е отговарял за Rocket League, ще продължи да работи по играта и че в краткосрочен план няма да има почти никакви промени по играта или екипа. В дългосрочен план обаче Psyonix очаква от Epic да им помогнат в развитието на играта по начини, по които преди това те бяха способни сами да се справят. Вероятно тук се има предвид финансова подкрепа за въвеждане на нови и големи неща в играта.

Epic Games ще придобие всичко, което се намира в еспорт екосистемата на Rocket League. Точната цена на придобиването, както и други подробности около анонса, не са разкрити нито от Epic, нито от Psyonix.

Смятаме, че това е страхотен ход за еспорт екосистемата на Rocket League, защото той значително увеличава потенциалния ни обхват и ресурси. Наистина вярваме, че нашето бъдеще в електронните спортове ще бъде много вълнуващо. Особено в наближаването на финалите на Rocket League Championship Series Season 7 в Нюарк, Ню Джърси от 21-ви до 23-ти юни в Prudential Center.

Миналият месец Psyonix обявиха, че ще внедрят еспорт магазин в играта, от който играчите ще могат да закупуват най-различни предмети, свързани с отборите от RLCS сезон 7, обаче вкараха предмети само за една част от отборите, а не за всички.

Ето и списък с отборите, които ще присъстват на първо време. Регион Северна Америка ще има следните представители: Cloud9, Evil Geniuses, G2 Esports, Ghost Gaming, NRG Esports, Rogue и Splyce. Регион Европа ще има следните представители: Dignitas, mousesports, Team SoloMid и Renault Vitality.

Брандираните предмети в играта ще могат да бъдат закупени чрез изцяло нова валута в играта, наречена Esports Tokens, която варира от $0,99 до $19,99 в истински пари. Магазинът ще ротира по шест предмета всеки ден.

  • 100 Tokens за $0.99
  • 600 Tokens за $4.99
  • 1200 Tokens за $9.99
  • 2500 Tokens за $19.99

 

Източник: Rocket League

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар