Ето и отборите, с които Esports Shop в Rocket League ще стартира
Rocket League

Ето и отборите, с които Esports Shop в Rocket League ще стартира

Само след 4 дни в играта ще отвори специален еспорт магазин, в който ще можем да си накупуваме брандирани предмети на любимите ни отбори от RLCS.

Psyonix вече обяви кои 11 отбора от Rocket League Championship Series ще станат част от премиерата на специалния еспорт магазин в Rocket League. При всяка покупка на предмет с логото на някой от отборите, то той ще получи процент от извършената транзакция, с което вече ще можем да го подкрепим финансово.

Новината за тази възможност в играта се появи още миналата седмица, когато от Psyonix обявиха, че предстои голям ъпдейт на играта, в който ще въведат както Rocket Pass 3, така и чисто нова функционалност - еспорт магазинът.

По принцип тази новина е страхотна, но по проста сметка в седми сезон на RLCS участие в четирите региона ще вземат общо 32 отбора, а в еспорт магазина ще бъдат налични предмети само за 11 от тях, което е малко… тъпичко. Изглежда няма да можем да подкрепим напълно всеки отбор, който харесваме. Да не говорим, ако един или няколко от тях всъщност са от регионите Океания и Южна Америка, от които в еспорт магазина няма да има нито един представител.

Ето и списък с отборите, които ще присъстват на първо време. Регион Северна Америка ще има следните представители: Cloud9, Evil Geniuses, G2 Esports, Ghost Gaming, NRG Esports, Rogue и Splyce. Регион Европа ще има следните представители: Dignitas, mousesports, Team SoloMid и Renault Vitality.

От големите марки това, което ни липсва, са PSG Esports и FC Barcelona (които отскоро си имат официален отбор в Rocket League) от регион Европа, както и INTZ eSports от регион Южна Америка. Не знам дали нарочно са пропуснали шанса да си имат брандирани неща в магазина или са изпуснали някакъв срок за това. Прави ми впечатление, че основно вече утвърдени имена в еспорт индустрията ще получат място в магазина, докато други организации, които не са толкова популярни, съответно не са включени в магазина на този етап.

Брандираните предмети в играта ще могат да бъдат закупени чрез изцяло нова валута в играта, наречена Esports Tokens, която варира от $0,99 до $19,99 в истински пари. Магазинът ще ротира по шест предмета всеки ден.

  • 100 Tokens за $0.99
  • 600 Tokens за $4.99
  • 1200 Tokens за $9.99
  • 2500 Tokens за $19.99

Финалите на седми сезон на Rocket League Championship Series (RLCS) ще се проведат в залата Prudential Center в Нюарк, Ню Джърси. Основното събитие ще се състои от 21-ви до 23-ти юни, като това е петото издание, което ще се проведе в рамките на САЩ.

 

Източник: Rocket League

Няма коментари

Напиши коментар