Известна е локацията за финалите на RLCS Season 7
Rocket League

Известна е локацията за финалите на RLCS Season 7

Вече видяхме първите мачове от регионите Северна Америка и Европа, а ето, че не след дълго стана ясна и локацията, на която ще се проведат финалите на RLCS Season 7.

Финалите на седми сезон на Rocket League Championship Series (RLCS) ще се проведат в залата Prudential Center в Нюарк, Ню Джърси.

Основното събитие ще се състои от 21-ви до 23-ти юни, като това е петото издание, което ще се проведе в рамките на САЩ. Има само два сезона, които са проведени в рамките на Европа и това са финалите на пети сезон, провели се в Лондон, Великобритания и финалите на втори сезон, провели се в Амстердам, Холандия.

За Psyonix Нюарк е град, в който все още не са провеждали Rocket League събития, като се има предвид, че в Лос Анджелис са провели финалите на общо два сезона, един във Вашингтон и още един в Лас Вегас.

В този сезон за първи път Psyonix включват и отбори от нов регион - Южна Америка, за да удовлетворят молбата на многобройната общност на играта именно там. Два отбора от този регион ще бъдат част от 12-те отбора, които ще стигнат до основното събитие на сезон седми. С тази малка промяна в разпределението на слотовете и регионите, идва и още една - формата на състезанието. Този път ще се използва групова фаза с директна елиминация, за разлика от всички предходни сезони, в които класиралите се отбори бяха поставяни просто в схема с двойна елиминация.

Мачовете в различните региони ще продължат цели пет седмици, като общият награден фонд, който този сезон ще предложи на участниците, ще бъде малко над 1 милион долара.

Наградните фондове за квалификационните фази са както следва:

  • Европа - 214,250 долара
  • Северна Америка - 214,250 долара
  • Океания - 15,500 долара
  • Южна Америка - 25,000 долара (нов регион за 2019-та)

Наградният фонд за финалите на Rocket League Championship Series Season 7 ще бъде 529,500 долара, като финалите ще поставят началото на партньорството между Psyonix и ELEAGUE, за което писахме в тази статия.

Миналата седмица беше обявено, че Psyonix ще отвори нов еспорт магазин в играта, в който при всяка покупка на предмет, свързан с някой участващ отбор от RLCS сезон 7, отборът ще получава процент от транзакцията. Обаче не уточняват кои отбори конкретно ще имат някакви брандирани предмети в този магазин, така че това ще разберем на по-късен етап.

Магазинът ще бъде достъпен чак на 16-ти април, когато играта ще получи масивен ъпдейт, в който освен магазина, ще бъде включен също така и Rocket Pass 3, но той ще стане дистъпен чак един ден по-късно.

 

Източник: Rocket League

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар