Rocket League Championship Series Season 7 започва този уикенд
Rocket League

Rocket League Championship Series Season 7 започва този уикенд

RLCS Season 7 започва на 7-ми април.

Разработчикът на играта Psyonix обяви, че ще отвори нов еспорт магазин в играта, в който при всяка покупка на предмет, свързан с някой участващ отбор от RLCS сезон 7, отборът ще получава процент от транзакцията. От Psyonix обаче не уточняват кои отбори конкретно ще имат някакви брандирани предмети в този магазин, така че това ще разберем на по-късен етап.

Магазинът ще бъде достъпен чак на 16-ти април, когато играта ще получи масивен ъпдейт, в който освен магазина, ще бъде включен също така и Rocket Pass 3, но той ще стане дистъпен чак един ден по-късно.

Седми сезон на Rocket League Championship Series (RLCS) ще започне с квалификационна фаза. Квалификациите за Северна Америка ще бъдат първи и те ще започнат на 6-ти април, като един ден по-късно ще видим началото и на Европа и Южна Америка. Седмица по-късно (14-ти април) ще започнат и квалификациите в регион Океания, за където все още обаче не са ясни отборите, които ще участват, докато за останалите региони са вече известни.

Наградните фондове за квалификационните фази са както следва:

  • Европа - 214,250 долара
  • Северна Америка - 214,250 долара
  • Океания - 15,500 долара
  • Южна Америка - 25,000 долара (нов регион за 2019-та)

Наградният фонд за финалите на Rocket League Championship Series Season 7 ще бъде 529,500 долара, като финалите ще поставят началото на партньорството между Psyonix и ELEAGUE, за което писахме в тази статия.

Сделката включва продуцирането на серия от епизоди от страна на ELEAGUE с фокус върху Rocket League Championship Series (RLCS). Епизодите ще покрият както сезон 7-ми, така и сезон 8-ми от турнира, като премиерата ще се случи по-късно тази година по TBS. Партньорството обхваща създаване на съдържание, бизнес и организация на събития.

Партньорството включва и възможността Turner Sports да поеме отговорността за рекламата и спонсорството през следващите два сезона на RLCS. Освен това, първите четири отбора от новообявения Collegiate Rocket League Spring Season ще се състезават на изложба по време на Final Four Fan Fest от 5-ти до 8-ми април.

 

Източници: Rocket League и Liquipedia

Няма коментари

Напиши коментар