10-те най-гледани канала в Twitch за първата седмица от 2019
Streams

10-те най-гледани канала в Twitch за първата седмица от 2019

Кои са първенците на Twitch за началото на 2019 година?

Личните стриймове на различни известни еспорт личности са доминантни и през 2019, като държат топ 10 и в началото на 2019.


Изображение: esportsobserver

Ninja отново е на върха и това не е изненада за никого. Все пак една седмица прекара на второ място, като първото беше заето от Turner "Tfue" Tenney, но Tyler "Ninja" Blevins се завърна на върха на класацията, след новогодишния си стрийм, който стигна 1.71 милиона часа гледаемост и средно 144.13 хиляди зрители, които го гледаха по едно и също време.


Ninja

Ninja се връща на върха, след като удължи и стриймовете си на 47.7 часа, от 41.87, а от друга страна Tfue падна на 32.6 часа от 38.23. Новогодишният стрийм вдигна и средното число хора, които гледат стрийма му по едно и също време с цели 10 хиляди човека.

Jaryd "Summit1g" Lazar сякаш започва и своето завръщане през изминалия месец. Най-гледаният стриймър за 2017 беше изпреварен от вълната Fortnite стриймъри през 2018, но през изминалия месец той вдига все повече и повече числата, като наблюдаваме как играе Sea of Thieves.

Определено тази игра не е известна с голяма цифра фенове, но пък Summit1g някак си успя да задържи хората на стрийма си, докато я играе. Изминалата седмица, Summit стигна 2.42 милиона часа гледаемост и 36.19 хиляди средно човека на стрийм, като най-много хора които го гледаха по едно и също време наброяваха 57.4 хиляди човека.


Summit1g

Fortnite още е на върха по гледаемост и определено доминира Twitch и това продължава през 2019, като топ 5 от топ 10 на каналите са предимно Fortnite стриймъри. Включително еспорт каналите, три от топ 10 от всички за 2018 бяха Fortnite стриймъри.

В момента не виждаме еспорта да е на върха на Twitch, като повечето стриймъри играят много различни игри. Докато Summit разцъква Sea of Thieves, Michael "Shroud" Grzesied играе Escape From Tarkov. Saqib "Lirik" Zahid пък играе други игри като The Forest, а Forsen се е зарибил по Atlas.

Няма CS:GO, няма Dota 2, въобще ги няма големите Steam заглавия, дори PlayerUnknown's Battlegrounds. Какво ли ни очаква през 2019? Предстои да разберем!

Вие продължавайте да гледате вашите любими стриймъри и както винаги - Have Fun!

 

Източник: esportsobserver

Няма коментари

Напиши коментар