Баннаха Dr Disrespect от Twitch
Streams

Баннаха Dr Disrespect от Twitch

Звездата на Twitch - Dr Disrespect направи първия си IRL стрийм на E3 2019, но той беше спрян неочаквано, след като докторът беше баннат от платформата.

Dr Disrespect се забавляваше искрено на първия си IRL стрийм, който се състоя на E3, като се разкарваше из сградата, говореше си с фенове, критикуваше мобилните геймъри, но не след дълго каналът му в Twitch беше баннат.

Не знаем каква е продължителността на бана, но предполагаме, че Twitch са предприели тези мерки, защото докторът стриймваше от публична тоалетна, което е в нарушение на правилата на Twitch.

Какво правеше докторът на E3?

Dr Disrespect обяви, че ще направи първия си IRL стрийм на 10 юни на E3 2019. Той прекара цял ден на събитието, заедно с бодигарда си "Dan the Body", играеше игри и си направи доста селфита с фенове.

Първите няколко минути от стрийма бяха от тоалетната, но той не спря там, като на няколко пъти стриймва от тоалетната, което не се прие много добре от Twitch, явно.

На стрийма можехме да видим както докторът, така и бодигарда му да уринират в тоалетната, като освен тях можехме да видим и доста други хора, които правеха същото. Е, да, това се прави в тоалетните, наистина нямаше нужда от стрийм.

Естествено, нашите любимци от Twitch директно баннаха профила на доктора, като създадоха доста голяма буря от коментари в социалните мрежи от феновете му.

Други Twitch звезди - Tyler "Ninja" Blevins и Turner "Tfue" Tenney споделиха какво мислят за бана на доктора, като реакциите им бяха смешни, въпреки, че имаха различни мнения по въпроса.

Дали Twitch ще върнат канала на Dr Disrespect?

Обикновено първите нарушения се наказват с 24 часов бан, като ако се повторят, то времето, което ще прекарате без право да посещавате платформата ще се увеличи, като крайната мярка е перманентен бан.

За момента не е ясно точно колко време докторът ще отсъства от Twitch, но ще ви държим в течение със случващото се.

 

Източник: Dexerto

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар